Хто на Житомирщині вимагає від бізнесменів гроші

11.01 12:43    
За інформацією, яка надійшла до Управління Держпраці у Житомирській області від суб’єктів господарювання стало відомо, що від імені керівництва Управління Держпраці у Житомирській області телефонують шахраї і вимагають гроші «на аптечки».

Невідомі особи з відкритих реєстрів беруть необхідні дані про суб’єктів господарювання, які отримали дозвільні документи в органах Держпраці, після чого телефонують їм та вимагають перерахувати кошти на медикаменти для укомплектування аптечок. Телефонують з номеру +38(066)9252989.

Наголошуємо, ні керівництво, ні жоден з працівників Управління Держпраці у Житомирській області не має відношення до подібних телефонних дзвінків. Управління здійснює роботу виключно у межах своєї компетенції згідно з Положенням про Управління Держпраці у Житомирській області та діючого законодавства.

Отже, звертаємо вашу увагу, що Управління Держпраці не несе відповідальності за дії людей, що видають себе за її працівників.
Рекомендуємо підприємцям Житомирщини, у разі виникнення підозри, звертатись до поліції за телефоном 102 або Управління Держпраці у Житомирській області - (0412) 34-68-70 у робочі дні, (0412) 55-50-06 у вихідні чи святкові дні.

Інформаційно:
Нагадуємо, що раніше у Житомирській області, неодноразово були зафіксовані випадки відвідування підприємців шахраями під виглядом державних інспекторів, які нібито мають перевірити питання укладання трудових договорів та оплати праці найманих працівників. Погрожуючи великими штрафами, псевдоінспектори вимагають у підприємців гроші.

Вкотре нагадуємо, перед початком перевірки суб’єкт господарювання має право попросити інспектора пред’явити службове посвідчення і направлення на проведення перевірки відповідного роботодавця, а також при наявності Журналу перевірок підприємства внести відповідний запис до нього. Суб’єкт господарювання також має право не допускати осіб, що прибули з метою перевірки, якщо вони не пред’явили службове посвідчення і направлення на перевірку. У разі відмови даних осіб надати вказані документи, необхідно викликати поліцію для з’ясування їх особи

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення