Гідропарк готує свої об’єкти до літнього відпочинку житомирян та гостей міста

24.04 20:20    
Сьогодні, 24 квітня, заступник міського голови Вікторія Краснопір провела у міському Гідропарку виїзне засідання робочої групи з перевірки місць відпочинку населення на водних об’єктах міста. Робоча група утворена розпорядженням міського голови Сергія Сухомлина від 27.03.2019 №334 з метою своєчасної підготовки водних об’єктів міста до початку купального сезону.

Заступник міського голови разом із представниками управлінь міської ради: з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення; охорони здоров’я; культури; комунального господарства; КП «Парк», міської комунальної рятувальної служби на воді, КП «Інспекція з благоустрою міста Житомира», міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області відвідала основні об’єкти у Гідропарку.

Зазначалося, що міською комунальною рятувальною службою на воді проведено обстеження дна акваторії пляжів, здійснено відповідні заходи щодо підготовки рятувального катера та човнів, костюмів водолазів, закуплено ліки для медичного пункту служби, приведено у готовність до експлуатації радіорубки для оголошень відпочиваючим. За допомогою засобів гучномовного оповіщення до відпочиваючих доводитиметься необхідна інформація стосовно температури води, заходів безпеки та правил поведінки на воді.

За інформацією керівництва КП «Парк», на всіх пляжах демонтовано старі та встановлено нові кабінки для переодягання з душовими. У Гідропарку, відповідно до акту обстеження земельних насаджень, видалено 195 хворих дерев, кроновано та обрізано гілки дерев, які, передусім, могли нести потенційну небезпеку життю та здоров’ю людей. Для відвідувачів Гідропарку встановлено новий туалет, де також враховано потреби людей з обмеженими можливостями. Всі атракціони у Гідропарку перевірені на технічну справність та мають відповідні дозвільні документи. На разі тривають роботи із їх фарбування. Невдовзі КП «Парк» обладнає дитячий пляж новими буями, якими будуть встановлені межі запливу.

До 20 травня КП «Парк» має завершити роботи по підготовці Гідропарку до купального сезону, який розпочнеться з 1 червня. Також для забезпечення належного відпочинку громадян протягом купального сезону будуть вжиті додаткові заходи щодо залучення комунальних служб міста, правоохоронців, санітарно-епідеміологічної служби.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення