У Житомирі буде оголошено відкритий конкурс на на кращий пам'ятний знак воїнам, загиблим на Сході України

08.05 16:52    
Сьогодні, 8 травня, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення «Про організацію відкритого конкурсу на кращий пам'ятний знак/композицію «Воїнам Житомирщини – захисникам Вітчизни, загиблим у збройному конфлікті на Сході України» (надалі-Композиція).

Перед учасниками Конкурсу ставиться завдання пошуку найкращої концептуальної ідеї високомистецького, архітектурно-пластичного вирішення пам'ятного знаку/композиції, присвяченої воїнам Житомирщини - захисникам Вітчизни, загиблим у збройному конфлікті на Сході України.

Майбутню Композицію планується встановити в центральній частині міста – у сквері, що на вул. Перемоги, 2.

Програма та умови Конкурсу будуть оприлюднені у засобах масової інформації, на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради, в соціальних мережах.

Подані конкурсні пропозиції будуть оцінюватися членами журі на підставі професійної схеми оцінки. П'ять найкращих пропозицій (але не менше трьох пропозицій) будуть подані для публічного обговорення та оцінки громадськістю.

Громадське обговорення конкурсних проектів буде проводитись у мережі Інтернет на офіційних веб-сайтах та сторінках замовника Конкурсу, в соціальних мережах, а також шляхом публічних обговорень. Результати громадського обговорення будуть оприлюднені в мережі Інтернет на офіційних веб-сайтах та сторінках Замовника у соціальних мережах. Переможець Конкурсу визначається журі шляхом відкритого голосування на основі рейтингу проектів.

Організатором Конкурсу є департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради спільно з Національною Спілкою архітекторів України (за згодою).

З питань проведення Конкурсу слід звертатися за адресою: вулиця Покровська, 6, м. Житомир, 10014 факс (0412) 47-27-86, тел. (0412) 47-27-86 e-mail:uma@zt-rada.gov.ua або contest.zt@gmail.com.

Нагадаємо, 25 лютого 2019 року в сесійній залі міської ради військовослужбовці та родини загиблих разом із представниками влади визначилися з локацією для пам’ятного знаку загиблим воїнам на Сході України..Після обговорення присутні більшістю голосів підтримали пропозицію щодо встановлення пам’ятного знаку на місці Указу президії Верховної Ради СРСР про нагородження Житомира Орденом трудового червоного прапора - сквер - вул. Перемоги, 2.

27 лютого члени виконавчого комітету проголосували за визначення місцем встановлення пам’ятного знаку/композиції присвяченої воїнам Житомирщини – захисникам Вітчизни, загиблим у збройному конфлікті на Сході України сквер – вул. Перемоги, 2.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення