Оголошуємо відкриті конкурси на вакантні посади керівників департаментів та управлінь ОДА – Віталій Бунечко

09.10 17:53    
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко нещодавно підписав розпорядження про упорядкування структури облдержадміністрації і вже розпочали оголошувати відкриті конкурси на зайняття вакантних посад департаментів та управлінь.

Про це сказав Віталій Бунечко сьогодні, 9 жовтня, під час пресконференції для ЗМІ, а також показав журналістам, як виглядає нова структура ОДА.

За словами керівника області, така реструктуризація ОДА дозволить оптимізувати роботу, й окремо зупинився на тих департаментах й управліннях, які зазнали змін.

«До департаменту регіонального розвитку приєднується управління дорожнього будівництва та інфраструктури та відділ менеджменту. І вчора я вже підписав розпорядження про оголошення конкурсу на керівника цього департаменту. Ми створили департамент культури, молоді та спорту – це новий підрозділ, до якого увійшли 2 управління. І зробили це за схемою об’єднання міністерств згідно рекомендацій КМУ. Незабаром оголосимо конкурс на керівника об’єднаного департаменту, тому прошу не маніпулювати прізвищами – ніби-то обрали вже нового очільника цієї структури. Також найближчим часом буде призначено керівника служби у справах дітей, який пройшов співбесіду з Миколою Кулебою – Уповноваженим Президента України з прав дитини. Наголошую, що оцінка для всіх керівників підрозділів буде одна – їх робота та професійність. А на всі вакантні посади буде відкритий конкурс, на який може подати документи будь-яка людина», – зазначив Віталій Бунечко.

Крім цього, Віталій Бунечко озвучив, що наразі 2 людини проходять спецперевірки на посади заступників, а вже у п’ятницю, 11 жовтня, останній робочий день відпрацьовує заступник голови Ярослав Лагута.

Голова ОДА також анонсував, що невдовзі представить журналістам результати внутрішньої перевірки підрозділів: «Запевняю, що перед вами (ред. – журналістами), передам результати перевірки діяльності окремих посадовців ОДА до правоохоронних органів. Це буде набагато цікавіше, ніж нова структура ОДА. Тому що мені набрид цей саботаж, ця «п’ята колона», яка, на жаль, присутня в ОДА, мене виводить з рівноваги робота деяких підлеглих, більше того – така робота мене не влаштовує».

Щодо оптимізації РДА Віталій Бунечко запевнив, що скорочення будуть відбуватись за новим законом і не буде таких значних виплат, які отримали попередні голови 4 РДА.

Нагадаємо, що у структурі ОДА залишаються поки що без змін департамент фінансів, департамент агропромислового розвитку та економічної політики, департамент праці, соціальної та сімейної політики, управління охорони здоров’я та управління освіти і науки, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, управління екології та природних ресурсів, державний архів Житомирської області, управління внутрішнього аудиту та контрольно-аналітичної роботи.

А на Житомирщині вже є 7 кандидатів на посади голів РДА.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення