Новорічно-Різдвяна атмосфера на каналі UA: Житомир

17.12 10:07    
Новорічно-Різдвяна атмосфера на каналі UA: Житомир

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят суспільний мовник Житомирщини підготував глядачам і слухачам чимало цікавинок та сюрпризів.

До дня Святого Миколая, ранківці UA: ЖИТОМИР вирішили взяти участь у проєкті «Спечи печиво», смачні і колоритні результати якого глядачі суспільного Житомирщини зможуть переглянути в ранковому ефірі 18 грудня.

У цих зйомках брала участь вся Ранкова команда. Ініціатором створення шедеврів кулінарного мистецтва стала звукорежисерка Наталія Лук’янчук, яка вже 22 роки відповідає за звукове оформлення телепрограм UA: ЖИТОМИР.

«Взагалі, я багато часу приділяю рукоділлю, люблю готувати, зокрема, й печу різні смаколики. Цікаві рецепти знаходжу в соцмережах і пригощаю своїх рідних та колег», - ділиться Наталія Лук’янчук.
Новорічно-Різдвяна атмосфера на каналі UA: Житомир

«В усіх проєктах наша Наталя з задоволенням бере участь. Так в партнерському проєкті «Місто професій» її смаколики з логотипом каналу UA: ЖИТОМИР розійшлися миттєво, а наша новорічна ялинка виглядає неперевершено тільки завдяки авторським прикрасам, які зробили золоті звукорежисерські ручки Наталі», - розповідає керівниця творчої групи Ранок на UA: ЖИТОМИР Анжеліка Нестерчук.

За доброю традицією, вже третій рік поспіль 19 грудня, рівно о 7:00 – в студію програми «Ранок на каналі UA: ЖИТОМИР» приходить заслужений артист України, актор Житомирського обласного академічного театру ім. Івана Косерги Олександр Шкарупа в образі Святого Миколая. В ігровій формі він розпочинає Ранок і потім передає слово ранковим ведучим.

Весь перший блок ранкового мовлення UA: ЖИТОМИР 19 грудня буде присвячений святкуванню Дня Святого Миколая.

Крім того, напередодні зимових шкільних канікул та до Дня Святого Миколая, Житомирська філія Суспільного з 12 по 19 грудня по буднях о 14:30 влаштувала для дітей міста безкоштовний фільмопоказ у власній залі на 550 місць.

Суспільний мовник запросив учнів молодших та середніх класів до перегляду пригодницьких, анімаційних фільмів, кращих українських мультиплікаційних фільмів різних років, що отримані за підтримки Державного агентства України з питань кіно, компанії «Артхаус Трафік» та Фестивалю фільмів для дітей та підлітків «Чілдрен кінофест».

А ще, команда Суспільного Житомирщини покаже момент запалення вогників на новорічній ялинці та готує, як й інші філії, ролик про головну ялинку свого обласного центру.

«Знімаємо ролик про головну ялинку Житомира. Це блакитна ялинка, яка росла в Житомирі біля ліцею №25. На сьогодні дерево вже встановили на майдані Корольова в Житомирі, найближчими днями його прикрасять. Урочисте відкриття – 19 грудня», - ділиться продюсерка UA: ЖИТОМИР Таміла Бутко.

29 грудня в ефір UA: Українське радіо «Житомирська хвиля» вийде чеська програма «На гостини до чехів» за участі Катки Яртімової. Вона розповість про чеські національні традиції відзначення різдвяно – новорічних свят, розкаже про традиційні автентичні страви, рецепти яких збирала ще її мама.
Новорічно-різдвяний ефір Житомирської філії Суспільного буде прикрашений оновленими заставками та тематичними міжпрограмками.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Сьогодні 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
Сьогодні 10:48
У березні підприємці отримали 1 037 кредитів на 3,9 млр ...
Сьогодні 10:48
Стрілець: Німеччина – надійний партнер України
Сьогодні 10:02
СБУ затримала «крота» фсб, який коригував ракетні удари ...
Вчора 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
Вчора 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
Вчора 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
Вчора 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
Вчора 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення