За добу поліцейські Житомирщини викрили 6 осіб у причетності до крадіжок

18.12 11:59    
За минулу добу відділами та відділеннями поліції області зареєстровано 20 крадіжок майна, 1 з них – з оселі громадян, ще 2 – з торговельних закладів. Серед викраденого як товари, так і побутові речі та гроші. Поліцейські встановили причетність до таких злодіянь 6 осіб. За всіма фактами тривають досудові розслідування.

До Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку парфумів з приміщення одного із мережі косметичних магазинів у райцентрі. Сума збитку склала понад 630 гривень. Переглянувши записи камер відеоспостереження, поліцейські викрили у крадіжці 41-річного непрацюючого бердичівлянина. Свою вину чоловік визнав.

Того ж дня правоохоронці викрили 42-річного жителя селища Черняхова у викраденні тютюнових виробів у гіпермаркеті обласного центру. Чоловік «забув» розрахуватись за цигарки на загальну суму близько 500 гривень.

Житель Хорошівського району 17 грудня звернувся до Житомирського відділу поліції із повідомленням про те, що хтось, скориставшись неуважністю заявника, поцупив його телефон у приміщенні сервісного центру одного з мобільних операторів в обласному центрі.

Працівники підрозділу кримінальної поліції швидко встановили потенційного крадія, яким виявився 32-річний раніше судимий житомирянин. Чоловік свою вину визнав. Нині поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження викраденого гаджета.

Тим часом поліцейські Хорошівського району викрили двох місцевих жителів у крадіжках з домоволодінь їх односельчан. Так, 49-річну жительку с. Данилівки обґрунтовано підозрюють у проникненні до літньої кухні у чужому обійсті і викраденні звідти харчових запасів господарів. А 17-річного молодика із с. Добриня – у крадіжці з чужого подвір’я верхнього одягу.

У Пулинському районі з обійстя жительки с. Стрибожа упродовж ночі хтось поцупив із сараю домашню птицю. Працівники поліції викрили у вчиненні кримінального правопорушення місцевого 63-річного пенсіонера.

У Житомирі у результаті спілкування з псевдосоцпрацівниками постраждала ще одна літня житомирянка. Бабуся впустила незнайомих жінок до свого будинку, а після залишення ними її оселі виявила відсутність у схованці значної суми коштів. Нині у рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують усі обставини та встановлюють причетних осіб.

За іншими вказаними вище фактами також розпочаті і тривають досудові розслідування.

Слід зазначити, що чинним законодавством за таємне заволодіння майном передбачено покарання – від штрафу і до 3-річного ув’язнення, а за такі ж дії, поєднані із проникненням у приміщення визначено однозначне позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення