На Житомирщині прямо у лікарні пограбували відвідувача

25.01 12:18    
Двоє жителів області, залишивши без нагляду своє майно, втратили гроші. Нині поліцейські встановили причетних до крадіжок. Тривають досудові розслідування.

Увечері 22 січня до поліції звернувся 67-річний бердичівлянин. Чоловік розповів, що цього ж дня займався справами у гаражі. Однак близько 16:00 йому надійшло смс-сповіщенння про спробу зняття коштів з його банківського рахунку. Тоді чоловік перевірив наявність своїх карток і виявив відсутність барсетки з документами та грішма, яку до того поклав у бардачок автівки. Заявник відразу звернувся до поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого відділу. Правоохоронці з’ясували, що, ймовірніше всього, крадій скористався неуважністю заявника, який залишив авто відчиненим без нагляду на нетривалий час.

Оперативники у ході проведених заходів встановили та розшукали причетного до крадіжки. Ним виявися 32-річний місцевий житель. За місцем його проживання поліцейські вилучили викрадені речі та документи й з’ясували, що раніше чоловік вже притягувався до відповідальності за подібний злочин.

Покладався на чужу порядність і 27-річний коростенець. З його слів, 14 січня він прийшов до лікарні навідати матір. Тоді чоловік поклав свою куртку у коридорі, а сам зайшов до палати. Проте, повернувшись, помітив відсутність у кишені грошових коштів та інших особистих речей, після чого звернувся до поліції.

У медичному закладі працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали ймовірних свідків та очевидців, зібрали усі необхідні речові докази та вже за кілька днів встановили причетну до викрадення. Нею виявилася 32-річна місцева жителька. У скоєному жінка зізналася.

Нині поліцейські обох відділів продовжують встановлення усіх причин та обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.

Водночас поліцейські закликають жителів області бути уважними та не залишати особистих речей без нагляду у загальнодоступних місцях. Завжди зачиняйте двері до своєї оселі, навіть якщо ви знаходитеся всередині. Пам’ятайте, схоронність вашого майна, перш за все, у ваших руках!

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення