За добу на Житомирщині поліцейські викрили 8 крадіїв

05.10 15:58    
Свідчення про причетність до майнових злочинів поліцейські отримали щодо двох житомирян, двох жителів Черняхівської та ще двох – Брусилівської громад, а також бердичівлянина та жителя м. Олевська. Нині триває з’ясування всіх обставин.

4 жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку взуття з однієї з крамниць у м. Житомирі. Як з’ясувалось, з приміщення торговельного закладу хтось із відвідувачів викрав черевики вартістю понад 1000 гривень. Оперативники карного розшуку опрацювали отриману інформацію, у тому числі й записи з камер відеоспостереження, та встановили, що товар повз касу винесла 23-річна житомирянка. У неї й вилучили викрадене.

Цього ж дня на пішохідній вулиці обласного центру один з перехожих «вподобав» чужий електросамокат. Інспектори обласного Управління поліції охорони встановили, що двоколісник «привласнив» 43-річний містянин.

А в м. Олевську було викрадено велосипед, належний 65-річному місцевому жителю. Чоловік залишив двоколісник поблизу крамниці, коли ж повернувся з покупками – той щез. Як з’ясували місцеві поліцейські, крадіжку вчинив 46-річний містянин. Викрадене вилучили.

Житель м. Бердичева виявив, що 2 вересня з його квартири зник мобільний телефон. З’ясовуючи обставини події, правоохоронці викрили у крадіжці 48-річного жителя райцентру. Ґаджет у нього вилучили.

Кілька днів тому до обійстя 88-річного жителя Брусилівської громади зайшли двоє невідомих – чоловік та жінка. Поговоривши з господарем, вони пішли. А пенсіонер виявив, що з домогосподарства зникли бензопила та електрокоса. Дільничні офіцери поліції встановили особи «гостей», 23-річної жительки с. Нових Озерян та 26-річного жителя с. Соловіївки. Чуже майно також знайшли та вилучили.

З поля сільськогосподарського підприємства, розташованого на території Черняхівської громади, зникли майже 2 десятки мішків з кукурудзою. Як з’ясувалось, збіжжя викрали двоє місцевих жителів віком 34 та 37 років.

Нині у всіх випадках тривають відповідні перевірки. Нагадаємо, що відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 14:41
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримали бойовики, як ...
Сьогодні 14:40
У «Порубному» виявили громадянку, яка обладнала сховок ...
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 14:39
Синтезував амфетамін у підвалі багатоповерхівки, а в ди ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення