У Житомирі п'яний водій за 20 тис намагався підкупити поліцейських

20.10 20:20    
На автодорозі Київ — Ковель — Ягодин інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Skoda, за перевищення встановленого обмеження швидкості.

Під час спілкування з патрульними водій вирішив уникнути відповідальності та запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 200 гривень.

Не зважаючи на усне попередження від патрульних про кримінальну відповідальність за такі дії, водій продовжив наполягати на своєму та отримав постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.

Інший випадок трапився на автодорозі Житомир – Ставище. За порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автівку Chevrolet.
Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, водій, щоб уникнути відповідальності, запропонував інспекторам 200 гривень неправомірної вигоди.

На 45-річного керманича поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.

За порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції вже в місті на вулиці Покровській зупинили автомобіль Ford. Під час спілкування з водієм та перевірки документів останнього, патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння.

Аби уникнути відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння громадянин запропонував патрульним неправомірну вигоду у розмірі 1000 грн, після чого збільшив суму до 500 доларів. В результаті отримав протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння)

На вулиці Шевченка інспектори патрульної поліції повідомили водію автомобілю ЗАЗ про порушення ним правил користування зовнішніми освітлювальними приладами.

Спілкуючись з 39-річним водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння у медичному закладі водій відмовився у встановленому законом порядку.

Громадянину повідомили, що на нього буде складено протокол про адміністративну відповідальність. Аби уникнути відповідальності за правопорушення, водій запропонував патрульним винагороду в розмірі 20000 гривень.

Інспектори оформили на водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ч. 2 ст. 122 (Користування зовнішніми освітлювальними приладами).

Нагадуємо, що за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі передбачено кримінальну відповідальність.

Для документування усіх фактів та надання правової кваліфікації діям водіїв на місця зупинки транспортних засобів патрульні викликали працівників слідчо-оперативних груп.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:43
У Запоріжжі рятувальники ліквідували наслідки обстрілів
Сьогодні 11:39
Наповнення бюджету у розрізі галузей економіки підприєм ...
Сьогодні 11:35
На Буковині впродовж січня – лютого 2024 року за резуль ...
Сьогодні 11:32
На Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів одна ...
Сьогодні 11:28
Власники автівок сплатили до місцевих скарбниць майже 9 ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 11:34
Мальовничі стежки в заповідниках більше не будуть більш ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення