"Динамо" і "Шахтар" зіграли у феєричну нічию

"Динамо" і "Шахтар" зіграли у феєричну нічию

24.09 10:22    
Матч 11-го туру молодіжної першості між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" закінчився бойовою нічиєю з рахунком 3:3.

При цьому підопічні Олександра Хацкевича, ведучи по ходу матчу 2:0 і 3:1, не змогли втримати перемогу.

На початку зустрічі команди обмінялися ударами зі стандартних положень, а потім ініціатива повністю перейшла до господарів: динамівці організували чудову контратаку, в ході якої Гусєв віддав м'яч Буяльському, але з ударом Віталія впорався воротар.

Незабаром активний Віталій знову здорово пробив - трохи неточно. Він же намагався замкнути навіс Трубочкіна, але безрезультатно.

Однак згодом прекрасно зіграв Фанендо Аді. Нігерієць пройшов по лівому флангу і пробив з кута штрафного майданчика в дальній кут!

Тут же починання партнера підтримав Калитвинцев, для якого все зробив Буяльський: обіграв двох суперників і віддав м'яч під удар. Владислав дивовижним по красі ударом відправив м'яч прямо в "дев'ятку"!

Такий розвиток подій змусив тренера "Шахтаря" вносити зміни в гру вже під кінець першої півгодини гри. І Сергій Попов не помилився: тільки-но він випустив на поле Кулача, як той відразу ж відзначився, відправивши м'яч по недосяжній для воротаря траєкторії і скоротивши відставання в рахунку.

Почалася цікава гра на зустрічних курсах. Прекрасний момент упустив Гусєв: замикаючи флангову передачу Олег пробив м'ячем у воротаря.

Після перерви продовжив феєрію Калитвинцев, відправляючи м'ячі по "дев'яткам". На 49-й хвилині динамівському півзахисникові знову вдався чудовий удар - без шансів для воротаря! Правда, тут же довелося виручати Тимофєєву - воротар киян незбагненним чином зумів зреагувати на удар зі штрафного у виконанні Нойока.

Але все ж це був лише епізод на тлі переважної переваги динамівців. Чого тільки вартий моменти Корреа, який міг пробити сам, але віддав м'яч Аді, і той відправив його повз ворота. І усього кількох сантиметрів не вистачило Ескобару, щоб з лівого кута штрафного майданчика замкнути перспективний простріл.

Як завжди буває в таких випадках, одна з небагатьох контратак суперника стала результативною - Гришин ледь не першим своїм дотиком до м'яча скоротив відставання в рахунку - 3:2. А ще через п'ять хвилин Кулачу вдалося зрівняти рахунок.

В час, що залишився до фінального свистка, динамівці створили безліч моментів для взяття воріт, але м'яч в сітці, на жаль, так і не опинився.

А після матчу Олександр Хацкевич був засмученим тим, що "Динамо" втратило два очки.

"Ми втратили два очки не тільки за рахунком, але і по грі. Ми створили безліч моментів, але не реалізували їх, а біля наших воріт майже нічого не було. Так що ми засмучені. Ось вийшов Лухтанов, тому що у Парцванії травма - Темур вибув на місяць. А В'ячеславу треба ж колись починати грати ... Хлопець 1995-го року народження був одним з кращих на полі", - сказав Хацкевич.

Натомість у Сергія Попова був протилежний настрій.

"Виходячи з того, як складався рахунок, та якості нашої гри, результатом ми повинні бути задоволені, але ось рівнем гри, особливо в першому таймі, залишилися не зовсім задоволені. Буває, що команда працює, а тренер, незадоволений її діями, робить зауваження. А тут, як я зрозумів, і самі хлопці хотіли зіграти по-іншому. Напевно, позначився психологічний момент - ім'я "Динамо". Тому, думаю, наші футболісти провели свій не найкращий матч", - зазначив Попов.

Нагадаємо, що матч 11-го туру Прем'єр-ліги "Динамо" - "Шахтар" відбудеться у суботу, 24 вересня, на стадіоні "Динамо" імені валерія Лобановського. Початок гри – о 20:00.

Пряму трансляцію дивіться на телеканалі "1+1" та на "Проспорті".

Молодіжна першість. 11-й тур

ДИНАМО Київ - ШАХТАР Донецьк - 3:3

Динамо: Коваль (Тимофєєв, 46), Братков, Трубочкін (Акубардія, 75), Чорноморець, Боровик, Буяльський, Лухтанов, Корреа (Хлєбас, 90+2), Гусєв (Ескобар, 46), Аді, Калитвинцев (Савченко, 90+2)

Шахтар: Тетенко, Нойок, Дуць, Ордець, Писко (Жичиков, 55), Малишев, Караваєв, Нехтій (Кулач, 29), Морено (Загорулько, 46), Алан Патрік, Чурко (Гришин, 76)

1:0 Фанендо Аді, 19
2:0 Владислав Калитвинцев, 25
2:1 Владислав Кулач, 32
3:1 Владислав Калитвинцев, 49
3:2 Валерій Гришин, 77
3:3 Владислав Кулач, 82

Попередження: Лухтанов, 24; Чурко, 37

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ТСН
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення