У Києві перекрили канал збуту наркотиків

У Києві перекрили канал збуту наркотиків

29.09 18:29    
Працівники міліції Шевченківського району столиці перекрили канал збуту психотропної речовини.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів правоохоронці затримали 19-річного киянина. У хлопця вилучили один грам амфетаміну. Трохи згодом юнак розповів оперативникам, що купує психотропи у знайомого.

Як повідомили JeyNews у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві, після перевірки інформації БНОНівці затримали двох парубків 22-х та 23-х років. Правоохоронці вилучили у торговців 20 грам марихуани та понад 50 грамів амфетаміну. Як з’ясувалось, перший затриманий був заключною ланкою у цьому злочинному збувальному ланцюжку.

Наркотики розповсюджували в розважальних закладах столиці. Ділки і самі вже декілька років поспіль вживають цю гидоту. Під час бесід з правоохоронцями розповіли, що саме торгівля наркотиками була єдиним джерелом їх добутку.

Один із затриманих вже раніше був засуджений за зберігання та збут наркотиків. Але попри час, проведений за гратами, опинившись на волі, хлопець знов взявся за старе.

На чорному ринку ціна за один грам «фену» коливається від 120 до 250 гривень.

Наразі слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві порушено кримінальну справу за статтею 307 Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років.

Уся вилучена речовина направлена на дослідження до експертного центру столичної міліції. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів, а також встановлюють канал надходження наркотиків до столиці.

З початку 2011 року працівники ВБНОН Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві вилучили понад 200 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, серед яких амфетамін, кокаїн метадон суміші для паління, екстазі тощо. Порушено 148 кримінальних справ за статтею 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Інформація для тих, хто вживає або збирається спробувати марихуану чи амфетамін.

Вживання маріхуани - перша ступінь на шляху переходу до більш важких наркотичних речовин. Її тривале паління може бути причиною раку легенів, бронхіту й інших захворювань дихальних шляхів. Людина може стати фізично та психологічно залежною від цього типу наркотику. Тривале й активне вживання цієї речовини призводить до нервових зривів та значно погіршує процес розумового розвитку.

Амфетамін впливає насамперед на центральну нервову систему. Побічними діями вживання психотропу є депресія, болі в області серця, дуже рясне потовиділення та взагалі деградація людини як особистості. Регулярне вживання цієї речовини призводить до галюцинацій, параної, а в подальшому до остаточного розладу психіки.

Вживання марихуани та амфетаміну особливо небезпечно для вагітних жінок та матерів, що годують немовлят, тому що ця пагубна спадковість передається дитині, і як результат, дитина з'являється на світ вже з наркотичною залежністю.

Перед тим, як вживати цю гидоту, згадайте до чого це може призвести та озерніться навколо себе. Адже існує безліч способів та речей від яких можна отримати насолоду.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: jeynews
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення