У Києві правоохоронці розкрили замовне вбивство

01.10 18:28    
У Головному управлінні столичної міліції відбувся брифінг на якому очільник відомства Валерій Коряк розповів журналістам обставини резонансного вбивства, яке сталося 28 вересня поточного року в Дніпровському районі Києва.

Нагадаємо, вранці 28 вересня по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що на одній зі столичних вулиць в автомобілі поруч зі станцією технічного обслуговування виявлено тіло чоловіка з пораненнями голови.

На місці події правоохоронці встановили, що в автомобілі на сидінні водія виявлено мертвим чоловіка з двома проникаючими вогнепальними пораненнями голови.

В ході відпрацювання місця злочину оперативники отримали інформацію щодо подій, які передували інцидентові. Того ж ранку о дев’ятій годині зазначений автомобіль ремонтувався на СТО. Після закінчення необхідних робіт водій іномарки сів за кермо і поїхав. Свідки бачили, що на задньому сидінні авто знаходився якийсь чоловік. Під час руху водій іномарки раптово похилився в правий бік, а чоловік із заднього сидіння вистрибнув на ходу, пересів в інший автомобіль та зник з місця події.

Завдяки спільним оперативним і злагодженим діям працівників столичної міліції та митної служби Луганської області було затримано двох громадян 41 та 51 року.

Під час допиту один з затриманих пояснив, що він позичив потерпілому певну суму грошей на розвиток бізнесу, але боржник не поспішав розраховуватися.

24 вересня затриманий разом зі знайомим прибули до Києва, щоб помститися боржникові. 28 вересня вони слідкували на автомобілі за своєю жертвою і скористалися вдалою миттю, коли машина зупинилася на шиномонтажі. Дочекавшись, поки водій іномарки почне рух автомобіля, один з чоловіків застрибнув у салон його авто і двічі вистрелив в голову водієві з пістолета «Марголін», який згодом викинув у озеро неподалік Києва.

29 вересня 2013 року слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві затриманим було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 115 КК України та затримано в порядку ст.208 КПК України.

Керівник столичної міліції наголосив, що оперативне затримання зловмисників стало можливим саме завдяки співпраці правоохоронців та співробітників митної служби.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення