Чечетов знайшов на Майдані... екстремістів

15.12 20:51    
Михайло Чечетов: Лідери опозиції принизили країну, плазуючи перед іноземними спонсорами в надії з їх допомогою отримати владу в Україні

Сьогодні лідери опозиції відкрито принизили країну, «повзаючи на колінах» перед американськими спонсорами у надії з їх допомогою отримати владу в Україні. Як повідломляє прес-служба партії, таку думку озвучив народний депутат, перший заступник Голови парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Михайло Чечетов.

«Сьогодні ми стали свідками безпрецедентного акту приниження країни з боку лідерів опозиції на майдані в Києві. Вони опустили країну нижче плінтуса. Такого ще ніколи не було. Ви можете уявити, щоб депутати Держдуми або парламентарії Китаю приїхали у Вашингтон, приєдналися до якогось мітингу, і стали закликати до революції, яка може призвести до розколу Америки? А якщо б на такий мітинг вийшли два або три провідні сенатори й мало не на колінах цілували руки депутатам Держдуми? Це неможливо уявити, бо такого бути ніколи не може. Але у нас таке сталося», - повідомив парламентарій.
«В Україну приїхали 2 сенатори із США і на Майдані Незалежності відкрито закликали, по суті справи, до революції, яка може привести тільки до розколу країни», - заявив Михайло Чечетов.

«Наші три горе-лідери опозиції ледь на колінах не стояли і руки їм (сенаторам. - Ред.) не цілували. Ви вдумайтеся, як низько потрібно для цього впасти! Я розумію, як опозиціонери люблять гроші, адже американці відкрито заявляли, що через свої фонди фінансують путч, який проходить в Україні. Також я розумію, як опозиція любить владу. Але як же треба ненавидіти країну, щоб так її принижувати і так плазувати перед іноземцями? Сьогодні лідери опозиції показали себе, як три іноземних найманці, які за американські гроші практично продають Україну США. Вони думають, що хтось із них стане президентом, але насправді, якщо вони ким і стануть, то маріонетками, котрих будуть смикати за ниточки їх заокеанські господарі», - зазначив народний депутат.

«Маски зірвані. Народ такого приниження не пропустить. Я думаю, що на майдані є не тільки екстремістсько-націоналістичне крило, а і дійсно думаючі люди. І ці люди повинні викинути цих горе-політиків на те звалище, на якому зараз ті, хто свого часу вже намагалися влаштувати смуту в Україні. Я маю на увазі «помаранчеву бригаду», яка вже зникла з політичної карти країни», - наголосив політик.

«Цих трьох «богатирів», які зганьбили і принизили країну, потрібно викинути на той же «смітник». Вони дуже хочуть бачити себе нібито народною опозицією, але це далеко не так. Адже що відбувається насправді: вони «приватизували» трибуну, а дуже хочуть весь майдан. Протестувальникам необхідно висунути свого лідера, гідну, шановану у своєму середовищі людину. Можливо, це буде не одна людина, можливо, це буде представник тої молодої спільноти, яка сьогодні збирається на майдані. І ця людина повинна бути державником, повинна любити свою країну, свій народ, а не повзати на колінах перед іноземцями та ганьбитися. Але я думаю, що сьогодні лідери опозиції, ці три горе-керівники, які здали країну за гроші, підписали собі політичний вирок в очах народу», - підсумував Михайло Чечетов.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення