Гороскоп на 2010 рік: що нам готує рік Тигра

31.12 20:33    
пишатися своє красою та силою, він абсолютно не скромний. Тому й зустрічати Новий рік бажано з шиком, весело, гучно та з феєрверками. Оскільки 2010 - рік металевого Тигра, велика кількість прикрас з металу принесе удачу в Новому році.


Рік Тигра - це рік сміливих, впевнених у собі людей. Він підходить для тих, хто любить ризик, азартний і честолюбний. Сором'язливість і невибагливість в цей рік успіху не принесуть, тому відкиньте їх і прагніть до мети без компромісів і коливань. Тоді на Вас чекатиме стрімке кар'єрне зростання.

Знак Тигра також вважається знаком революціонерів, людей, які руйнують звичні підвалини свого життя. Тому він має бути до вподоби тим, хто готовий до кардинальних змін. Якщо Ви давно хотіли змінити своє життя, в особистому або суспільному плані, - у вас є шанс!

Народжених у рік Тигра цього року буде супроводжувати удача. Ці люди мають відмінну інтуїцію: Тигр завжди знає, коли треба звернути з небезпечної стежки. Народжені в рік Тигра добре розбираються в людях, люблять проявляти шляхетність по відношенню до переможених. Їхня чарівність у цей рік буде просто зашкалювати, навряд чи хто-небудь зможе їй протистояти. Незважаючи на це, слід прислухатися до мудрості східних астрологів, які радять не поспішати за чарівним Тигром, а подумати про те, куди він вас приведе. Там де Тигр почуває себе чудово, далеко не завжди так само почувають себе інші.

Астрологічний прогноз для знаків зодіаку:


Овни (21.03 - 20.04) у 2010 році не будуть шукати легких шляхів і рішень. З одного боку, проходження по знаку Урана забезпечує якісний перехід до стану активних дій і прийняття непростих рішень, що часто відрізнятимуться від колишньої лінії поведінки. З іншого боку, Венера і Марс у серпні привнесуть нові ноти у відносини з близькими та коханими, буде складно не заплутатися в емоціях, власному іміджі та подальшому напрямку руху.

Вододілами для Овнів будуть січень і червень: у січні намітяться напрями, на яких варто чекати змін і придивлятися до оточення та знаків, які подають звичайні події. Вже в цьому місяці можна схопити птаха удачі. Кому не вдасться, доведеться чекати червня. Особливо багатим на події буде листопад - нова робота, закордонні відрядження, можливо, навчання новій професії. Головне - стримати свою задерикуватість і приборкати злопам'ятність.

З кар'єрою складеться в тих Овнів, які все спланували заздалегідь і прорахували свої кроки наперед. Не варто багато кому розповідати про свої плани, потрібно бути уважними до заощаджень, і ретельно продумувати витрати у березні, червні та серпні.

Також потрібно бути чуйнішим до близьких. Деяким Овнам рік принесе нових обранців, у деяких забере минулі пристрасті. Восени варто поберегти здоров'я - ймовірно, загостряться хронічні захворювання. Цей рік - початок нового циклу, тому варто почати його гідно та не розкисати.


Для Тільців (21.04 - 20.05) 2010 рік пройде під знаком особистих стосунків - любовних, дружніх, творчих. В існуючих стосунках почнеться порозуміння з півслова, півпогляду, самотні Тільці мають всі шанси зустріти велике кохання. Щоправда, складним буде період із травня по червень. Але з'єднання Юпітера і Венери не залишить Тільців без шансу на щастя і взаємопорозуміння.


Рік дуже сприятливий для Тільців, які присвятили себе творчості та самореалізації. У січні-лютому деякі представники цього знаку побачать іноземні країни або займуться масштабним творчим проектом. У лютому варто позбавитися від старого мотлоху та непотрібних відносин. Особливо необхідно дослухатися до власних ідей в середині лютого - вони можуть виявитися доленосними. Динаміка березня буде схожа на карусель, або навіть на американські гірки.

У квітні Тільцям краще не дратуватися зайвий раз через застій у справах, не найактивніший період і літо. Відпустку варто запланувати на початок червня, не починати нових справ і бути уважнішими до власного здоров'я - можливі загострення хронічних захворювань. А у липні та серпні з'явиться дуже багато справ. Серпень-жовтень - найсприятливіший час для активних романтичних відносин, можливі нові знайомства, трансформація дружніх або ділових відносин у щось більше.

Друга половина року буде багатша на події та можливості - заробити, змінити роботу чи місце проживання. Друга половина осені пройде спокійно і розмірено, давши можливість дуже вдало зустріти наступний рік. Хоча в листопаді бажано дуже дбайливо ставитися до власних фінансів. Але з приходом грудня Тільці знову опиняться в строю, і знову - переможний наступ на всіх фронтах.


Для Близнюків (21.05 - 21.06) 2010 рік буде досить напруженим і принесе більше удачі кар'єристам, ніж романтикам. Січень буде спокійним, у цей час варто спостерігати за подіями і людьми, які Вас оточують. Саме вони будуть задавати тон наступному року. Головне - знайти той самий "висхідний потік", який винесе Вас до вершин кар'єри в лютому. Тоді ж варто навести лад у справах і особистому житті.

Усвідомлення напряму руху на весь рік допоможе Близнюкам не зірватися у напружений період з квітня по серпень (виключенням буде тільки травень). Сховатися від проблем не вийде, доведеться напружуватися для того, щоб їх вирішити. У вересні варто уточнити та розширити свої плани - це вдалий час для застосування своїх талантів у сфері мов, поїздок, навчання, творчості. У жовтні постарайтеся бути простішими, і в останню декаду листопада отримаєте конструктивні зміни у власному житті. У грудні варто думати вже про плани на наступний рік.

Близнюкам варто прислухатися до власного здоров'я влітку і не впадати в меланхолію. Рік буде дуже хвилюючим, а гарний настрій стане найкращим якорем.


Випробування не оминуть і Раків (22.06 - 22.07). Січень і лютий стануть для них сприятливим періодом для професійного зростання, зміни роботи, квартири і роду діяльності. Це також сприятливий період втілення заповітних бажань, переоцінки існуючих відносин. Березень - вдалий місяць для подорожей, а травень - для відпустки. Головне в цьому періоді - зберігати спокій і не піддаватися на провокації хаосу. Море, дача, квіти, поїздки стануть найкращим засобом перебувати в гармонії з собою та оточуючими. І в цьому випадку можливі проблеми зі здоров'ям будуть лікуватися режимом і правильним харчуванням.


Найбільш складними для Раків будуть липень-серпень. Вододіл для цього знаку буде пройдено 21 червня, в серпні не варто починати ремонти, займатися з'ясуванням стосунків і вчасно віддавати кредити, якщо такі є. Порятунок на цей період - у креативності, конструктивності та вмінні не заводитися через дрібниці.

У вересні варто буде по-новому подивитися на власний імідж і відновити гардероб. Це дуже творчий і романтичний період. У жовтні-листопаді загальний настрій не зміниться, але додасться необхідність більш чіткого контролю над подіями свого життя. Не варто занадто близько брати до уваги всі суперечки та словесні баталії, якими багатий цей період. Грудень змусить ще раз опинитися на роздоріжжі та кілька разів пом'янути незлим словом старі граблі. Але кінець року нагадає хепі-енди зі старих фільмів.

Будьте мудрі й проникливі, слідкуйте за своїми емоціями і не бійтеся вибору - у Вас буде відмінний, хоча й непростий рік.


Для Лева (23.07 - 23.08) весь наступний рік пройде під знаком його планети - Сонця. До того ж, Плутон весь рік також буде знаходитися у знаку Лева. Подібні положення планет революційним чином позначаться на знаку, зокрема на професійній діяльності, становищі в суспільстві та здоров'ї. У 2010 році не варто робити необдуманих кроків або піддаватися бурхливим пристрастям, краще зберігати вірність своєму партнерові, уважно стежити за станом свого здоров'я та розумно поводитися з фінансами.

У січні-лютому Левам варто зайнятися собою - пройти обстеження у лікаря, розширити свій гардероб і відвідати салон краси. Пропозиції по роботі в цей період також не варто упускати. Досить складним періодом буде квітень-серпень. Квітень-травень боляче вдарять по доходах - саме час подумати про режим ретельного контролю над покупками та витратами. Не варто брати кредит або давати в борг великі суми грошей. Липень-серпень будуть дуже несприятливими для поїздок - можливі травми в дорозі, несправності транспортних засобів, крадіжки. Будьте уважні та обережні.

Восени можливі значні зміни кола спілкування, перегляд кола симпатій і антипатій, перестановка пріоритетів і цілей. Але в підсумку поруч із Левами залишаться тільки дійсно важливі для них люди, а випадкові зникнуть. Осінь - сприятливий час для нових романтичних побачень, ділових знайомств, для деяких Левів це ще й період офіційного оформлення відносин, народження дитини тощо.

Незважаючи на всі свої складності, рік все-таки носитиме конструктивний характер: доходи будуть наростати поступово, це буде вдалий час для занять кар'єрою і самореалізацією. Рік визначить напрямки руху на багато років уперед. Особливу увагу слід приділити дням сонячних та місячних затемнень і не приймати в ці дні жодних доленосних рішень, не вирушати у подорожі і не взаємодіяти зі складними механізмами.


Для Дів (24.08 - 22.09) 2010 - рік професійного розвитку та руху вперед, зміщення акценту з особистих відносин в ділову сферу та сферу саморозвитку. Будуть прибуткове партнерство, розширення кола ділових зв'язків. Варто вдосконалювати свої ділові та лідерські якості, вміння невимушено спілкуватися. Юпітер весь рік проведе в знаку Риб - такий стан сприятиме розвитку нових і трансформації старих відносин. На початку року (до 15 січня) варто відпочити та провести ревізію планів і цілей. Найбільша активність почнеться в лютому: події, спілкування, старі контакти, нові знайомства, пропозиції ділового характеру. Приблизно в такому ж ритмі пройде і березень.


У квітні і травні варто зробити ще один невеликий крок для впорядкування поточних справ, і не варто зайвий раз розкидатися обіцянками - їх доведеться виконувати. В цей період також буде останній спалах депресивності та погіршення відносин з партнерами по шлюбу. Варто знайти трохи часу для своїх близьких. Червень - час великої завантаженості, важкої праці та фінансових проблем. Сатурн в Терезах змусить робити запаси, планувати витрати, ввести режим жорсткої економії, провести планування та переорієнтацію бюджету. Серпень теж буде не найлегшим, а в першій декаді ще й екстремальним.

Осінь буде більш спокійним і стабільним періодом. Варто тільки тримати свої секрети від зайвих очей і вух, не грати в таємні романи - вони обов'язково стануть надбанням широкого загалу, не вплутуватися в сумнівні справи з колишніми друзями або партнерами по бізнесу, частіше посміхатися, відмовитися від шкідливих звичок, викинути з голови важкі думки.

Будьте спокійні і витримані, не робіть необдуманих вчинків, які змусять вас про них пошкодувати. Це допоможе провести цей рік вдало і з майбутньою вигодою.


Терезам (23.09 - 23.10) в 2010 році варто готувати себе до важкої і наполегливої праці, рік буде періодом набуття цілісності, визначення напрямку руху, переоцінки досвіду. Варто навчитися системному підходу та стійкості. У січні Венера (управитель Терезів) буде рухатися в сполученні з Сонцем, що забезпечить масу нових ідей і планів. Утім, квапитися з їх реалізацією не варто - це час накопичення сили для ривка в подальшій реалізації сміливих фантазій. Період січень-лютий - сприятливий час для гармонізації відносин з партнером, сім'єю, завершення поточних справ, варто також зайнятися здоров'ям. У цей час все виходитиме легко і просто, головне - бути ініціативним.

У другій декаді березня ваш успіх безпосередньо залежатиме від ступеня активності. Вдалий час для будь-яких фінансових справ, реалізації масштабних робочих проектів, укладання угод. У цей час Терезам буде не вистачати 24 годин на добу на реалізацію задуманого. У квітні щільний графік роботи буде обтяжувати життя. В цей час варто зайнятися відпочинком, переключитися з роботи на хобі, можливо, взяти відпустку. Якщо Терези не займалися питаннями здоров'я на початку року, в цей період можливі загострення хронічних захворювань, викликані стресом і дратівливими чинниками.

Кінець травня - початок червня - неспокійний і революційний період, час переоцінки цінностей і відносин у всіх сферах життя. Найбільші зміни будуть у відносинах із партнером - розриви, нові романи тощо. У відносинах із протилежною статтю має пощастити. Восени варто утриматися від великих витрат і покупок. Грудень буде трохи напруженим у стосунках з коханими і близькими, критично 14 грудня. В той же час, еротичний бік життя може домінувати над іншими.

Терезам варто прагнути до цілісності і гармонії, готуватися до нового крутого ривка наступного року. 2010 Ви запам'ятаєте надовго.


Вдалий рік для реалізації себе у відносинах і творчості випаде Скорпіонам (24.10 - 22.11). Можна буде знайти нові контакти, провести ревізію кола спілкування, обміну інформацією. В той же час, потрібно дуже дбайливо ставитися до грошей.


Ще з 2009 року для Скорпіонів буде тягнутися плутанина, і потрібно вміти виловити в цій ситуації "велику рибу". На початку року необхідно переглянути старі відносини і зв'язки. Нові справи з'являться швидко. Особливо вдалим буде січень - лютий, не буде вистачати часу для себе, але у справах потрібен максимальний порядок.

Після 18 січня ситуація розрядиться. Скорпіони зможуть більше розраховувати на себе, ніж на волю долі. Друга половина лютого - заповідник для емоцій і переживань. Кохані, родина, друзі та діти - все це буде хвилювати, викликати гордість, припливи ніжності та вимагати особливої уваги. Потрібно готуватися до посилення уваги до чуттєвого боку життя. Березень буде заповнений зустрічами і справами.

Квітень-травень будуть непростим періодом у спілкуванні та романтичних стосунках. Сварки з друзями та коханими, неприємності на роботі - це тільки мала частина неприємних подій цього часу. Постарайтеся стримати ревнощі та власницькі почуття. Кінець травня - початок червня - час масштабних завдань. Не варто відволікатися на відпочинок, тільки напружена робота та контроль вбережуть від неприємностей. Перший місяць літа добрий для домашніх справ і ремонтів, у серпні варто не конфліктувати на роботі та бути уважним на дорогах. Автомобілістам краще в цей час не користуватися їхніми "залізними друзями".

Перша половина осені - добрий час для спілкування та флірту. Проявляйте ініціативу, дбайливо ставтеся до коханих. Грудень буде спокійним і навіть застійним.


Для Стрільців (23.11 - 21.12) 2010 рік пройде під знаком Дому. Неспокійний рік, але зміни будуть переважно сприятливим. Варто більше покладатися на себе, навіть навчитися довіряти собі і не боятися слідувати своїм бажанням. Друзі будуть поруч із Вами у непрості хвилини переосмислення стосунків із коханими.

Найбільш сприятливий період - січень-лютий (пік - 14.02). Гарний час для поліпшення фінансового добробуту, купівлі землі, нерухомості, інших великих вкладень. Можливе укладання вигідного контракту. Відносини в парі будуть радувати гармонійністю. Однак у цей період небажано починати фінансові справи з друзями - позичати або брати в борг.

Традиційно складний період - квітень-березень. Спад всієї активності, можливі сварки вдома та на роботі. Деяким Стрільцям не пощастить - можливо, їх торкнеться остання хвиля кризи, або вони потраплять під скорочення. Щоправда, ці події скоріше стануть поштовхом для нового кар'єрного стрибка, ніж просто сумною подією. На початку червня зайвий раз перевіряйте ще раз всю інформацію, що надходить, і не вірте пліткам. Своєрідним вододілом стане 6.06 - після цієї дати у багатьох Стрільців з'явиться бажання змінити рід діяльності, мати нове хобі, завести новий бурхливий роман, не схожий на колишні.

Найскладнішим буде останній тиждень липня - відпочивайте, інакше матимете серйозні проблеми зі здоров'ям. Варто не поширюватися про свої плани та утриматися від крупних фінансових операцій.

Вересень буде спокійним і сповненим глибокими роздумами про сутність речей і відносин. У жовтні-листопаді варто забути про деякі неприємні робочі моменти та напружитися, але постаратися справити максимально хороше враження на нинішнього або майбутнього роботодавця. Також почнеться сприятливий період для флірту і всілякого роду романів. Пік цього періоду буде припадати на початок грудня. Сімейним парам варто переглянути свій життєвий уклад і постаратися продумати цікаву програму на рік, а також присвятити свій час дітям.

Стрільцям цього року варто навчитися відкривати своє серце та довіряти своїм бажанням. Уміння вірити в себе і свої можливості, здатність знаходити власний куточок будинку - найкраще вкладення в майбутньому році.


Козерогам (22.12 - 20.01) новий рік несе багато можливостей та кардинальних змін. Це буде або корінний поворот у житті, або рік заробітку бонусів на майбутнє. Настрій 2010 і 2011 років Козерогам буде задавати проходження Сатурна по Терезах - період великих амбіцій і масштабних проектів, польоту думки і розумних рішень. Тим, хто наполегливо працював над своїм майбутніми, можна чекати на плоди.


Січень-лютий будуть відзначені зростанням інформаційної складової життя та формуванням основних напрямків на рік. Спілкування, зв'язок, комунікабельність, легкий флірт - ось ключові слова для цього періоду. Тому не варто нехтувати запрошеннями на всілякі заходи ділового формату - там у вас всі шанси зав'язати корисні знайомства і зв'язки, які згодом будуть вельми доречними. Березень - вдалий місяць для особистих контактів та початку нового роману. Ретроградний Меркурій (з 18.04 до 11.05) - це період, коли краще займатися наведенням порядку в старих справах.

Червень-липень будуть найбільш заповненим періодом, доведеться мобілізувати всі свої сили і увагу на вирішення нагальних справ. Відпочивати, займатися ремонтом, йти у відпустку краще на початку осені. Влітку робочі теми будуть вимагати підтримки додаткових сил - друзів, родичів, колег. Головне в цьому періоді - не йти проти своїх принципів і не зриватися.

Серпень-вересень більше придатні для відпустки: погода і люди будуть Вас радувати. Самотні Козероги будуть задоволені курортними та іншими романами та можуть почати планування сім'ї. Сімейним Козерогам варто більше часу проводити в компанії дружини і дітей. У жовтні-листопаді буде більше хвилювати Козерогів у зв'язку з проблемами в колективі і справами робітниками. Грудень буде вдалим часом для приведення справ у порядок і набору сил перед майбутнім роком.

Взагалі, Козерогам наступного року випаде багато щасливих квитків. Для них головне - вміння опинитися в потрібному місці, у потрібний час і в потрібному настрої. І при цьому вміти довіряти собі і своїм розрахунками.


На Водоліїв (21.01 - 19.02) чекає насичений подіями рік, коли вони будуть збирати врожай із минулих проектів. Рік буде стабільним і добрим для втілення планів у життя, особливо у січні. Січень-лютий - також вдалий час для налагодження відносин, короткострокових фінансових вкладень, роботи з інформацією, партнерами. В цей час варто відкладати гроші в панчоху для менш сприятливих часів. Березень більшість Водоліїв просто не помітять у потоці подій лютого.

Кінець квітня-початок травня - в цьому періоді краще зробити паузу та вирішити давно розпочаті справи, підтягувати хвости і займатися здоров'ям. Не варто затівати угод з великими сумами грошей, небажано займатися спірними юридично позовами - рішення буде не на Вашу користь. Утримайтеся також від поїздок, інакше ризикуєте стати жертвою обману. З 28 травня перехід Урана в Овна додасть революційних інтонацій.

Червень буде більш успішним у плані надання товарного блиску старим справам, ніж для початку нових. Найскладніший період літа - з другої декади червня по серпень. В цей час варто проявляти підвищену обережність, звести до мінімуму всі справи, зайнятися здоров'ям. Відпустка у цей період також не додасть радості - краще планувати її на червень. У серпні Уран знову повернеться в Риби і дасть можливість переосмислити те, що сталося у цьому періоді, знайти слабкі стратегії у власних вчинках. Рік буде вдалим і насиченим, особливе значення матиме вміння опинитися в потрібному місці в потрібний час.


Рибам (20.02 - 20.03) слід готуватися до року великих звершень, закладення та реалізації масштабних проектів. Головне - не лінуватися. Самовдосконалення та самореалізація, комунікації, романтичний настрій будуть для Риб основними темами року.


Початок року краще присвятити спілкуванню з друзями, відвідуванню виставок, майстер-класів та хобі, а не діловому спілкуванню. Хоча не виключено, що вже в першій половині січня до Риб надійдуть перспективні пропозиції. Відкладіть їх, якщо вони не дуже нагальні.

У січні варто змінити стратегію року та відправлятися на завоювання нових територій у житті. Лютий і початок березня варто присвятити можливостям, пов'язаним із комунікаціями, масштабними проектами, Інтернетом. Звертайте особливу увагу на повторні пропозиції про співпрацю, клуби за інтересами, творчі компанії. Березень також вдалий для зав'язування нових романтичних знайомств, самотні Риби отримають черговий шанс не втратити своє щастя. Сімейним Рибам варто згадати про вміння розуміти людей і не сприймати в штики потреби дітей і партнера.

У березні-квітні бажано обходити гострі кути, особливо в спілкуванні з близькими друзями та сім'єю. Особливу увагу треба приділяти аналізу та не варто вживати жодних доленосних рішень без нього. Справи будуть просуватися не дуже активно. У червні важливо берегти нерви і не вплутуватися в сумнівні фінансові справи. Будьте також уважні в дорозі - це вельми травмонебезпечний період, що стосується і липня. Варто залягти на дно і не займатися ніякими справами, крім короткострокових. Довіртеся своїй інтуїції.

Період з вересня по жовтень краще присвятити відпочинку. У цей час також можливе серйозне загострення хронічних захворювань. У справах необхідне зважене ставлення до масштабних витрат, але все ж таки Рибам щастить. Це дає ще одну можливість впорається з одиничними неприємними моментами періоду. Намагайтеся тримати справи в порядку - це дуже стане в нагоді в насиченому подіями грудні. Цей місяць також добрий для плідних комунікацій і романтичних відносин.

Рибам бажано пам'ятати, що в цьому році щастя ходить поруч з ними. І якщо вони будуть достатньо уважні і рішучі, щоб схопити його, то жалкувати не доведеться. Не бійтеся також мріяти!

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ТСН
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:59
ДБР повідомило про підозру у незаконному збагаченні пра ...
Сьогодні 12:46
СБУ повідомила про підозру російським гауляйтерам Запор ...
Сьогодні 10:43
Київські митники вилучили з посилки три археологічні ар ...
Сьогодні 10:37
СБУ затримала у Харкові коригувальника, який хотів наве ...
Сьогодні 10:32
Дети Луковской общины тренируются в активном парке
Сьогодні 00:05
Держспецзв'язку: росіяни пошкодили телевізійну вежу у ...
Сьогодні 00:03
Країни «великої сімки» долучаться до відновлення та мод ...
Вчора 23:59
Прикордонники затримали на під’їзді до кордону з Румуні ...
Вчора 23:57
Драганчук: В умовах війни Україна досягла значного прог ...
Вчора 23:55
Галущенко на засіданні Координаційної групи G7+: Маємо ...
Сьогодні 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення