DataLife Engine > Актуально > Моніторингові перевірки закладів громадського харчування у Житомирі
Моніторингові перевірки закладів громадського харчування у Житомирі27.06. Разместил: yuriy |
25 червня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з фахівцями Житомирського міського управління здійснили рейд з моніторингових перевірок закладів громадського харчування розташованих у м.Житомирі. Загалом охоплено перевірками 9 підприємств, на 4-х з них виявлено порушення вимог протиепідемічного режиму :
обслуговування відвідувачів здійснювалось в приміщенні кав’ярні; відсутнє дистанційне маркування перед входом до закладу; видача замовлень у багаторазовому посуді за відсутності посудомийних машин; За результатами проведених перевірок суб’єктам господарювання, де у закладах було зафіксовано порушення, спеціалістами Держпродспоживслужби надано 4 приписи з пропозиціями щодо усунення недоліків.Крім того, була проведена просвітницько-роз’яснювальна робота щодо необхідності дотримання карантинних обмежень та протиепідемічних вимог, викладених у постанові головного державного санітарного лікаря України № 32 від 2 червня 2020року як серед працюючого персоналу так і серед відвідувачів закладів громадського харчування. Робота у даному напрямку триває на території всієї області. Вернуться назад |