Про потребу в кадрах у ЗАТ «Житомирські ласощі» обговорили за круглим столом

Про потребу в кадрах у ЗАТ «Житомирські ласощі» обговорили за круглим столом

01.08 11:41    
Зважаючи на те, що Житомирська служба зайнятості давно й плідно співпрацює з кондитерською фабрикою «Житомирські ласощі» з питань добору кадрів, сьогодні до обласного центру зайнятості з робочим візитом завітали її представники – голова правління ЗАТ «Житомирські ласощі» Олександр Рогаль, керівник служби управління персоналом Катерина Петренчук та начальник відділу кадрів Оксана Дубік.

За круглим столом із керівним складом обласного та міського центрів зайнятості обговорювалося нагальне питання укомплектування кадрами виробництво. Із січня 2017 року по 28.07.2017 року було заявлено до центру зайнятості про потребу у 43 працівниках та 33 вакансії було укомплектовано. Олександр Рогаль повідомив, що на сьогодні є вісім актуальних вакансій: комірник, вантажник, рецептурник, оформлювач готової продукції, налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції, слюсар з ремонту технологічних установок, прибиральник території, прибиральник виробничих приміщень.

Директор обласного центру зайнятості Галина Корінна зауважила, що для будь-якого працівника, особливо сьогодні, головний мотив – розмір заробітної плати. Олександр Костянтинович зазначив, що середня заробітна плата зараз сягає 6,5 тис. гривень та головна проблема в тому, що є безробітні, але немає в них бажання працювати. Плинність кадрів також зумовлена тим, що багато працівників їдуть DSCN2775.JPGза кордон на сезонні роботи. Він також наголосив, що на підприємстві є дві позитивні сторони – робота є постійно та працівники отримують повний соціальний пакет, але відсутня третя складова – недостатньо кваліфікованих працівників.

Галина Корінна, заступники директора міського центру зайнятості Жанна Титаренко, Лариса Бойко, керівники профільних відділів обласного центру Олена Мельник та Поліна Куриленко, проаналізувавши ситуацію та вислухавши побажання роботодавця, надали ряд слушних пропозицій та рекомендацій, зокрема – систематичного проведення ярмарок вакансій для безробітних міста та районів, організування підвозу до підприємства жителів області, в т. ч. надання тимчасового житла, розміщення вакансій на сайті служби зайнятості, проведення професіографічних екскурсій на підприємстві та інші.

Питання допомоги у працевлаштуванні громадян на підприємство прийнято фахівцями до особливої уваги, оскільки успішна співпраця з роботодавцем – головна умова у вирішенні питань зайнятості.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення