Нові суспільно-важливі програми, документальні фільми, серіали і мультфільми у новій сітці телеканалу «Житомир»

Нові суспільно-важливі програми, документальні фільми, серіали і мультфільми у новій сітці телеканалу «Житомир»

19.04 12:22    
Із 16-го квітня змінилася ефірна сітка філії ПАТ «НСТУ» «Житомирська регіональна дирекція». Змінився і контент, що транслюється на телеканалі. Основною метою перетворень у ході реформування НСТУ є використання якісного матеріалу. У новій сітці філії додалися суспільно-важливі програми, документальні фільми, серіали, мультфільми. Стрічки досить різноманітні: це дослідження традицій, культур різних народів, природи, історії.

Документальний цикл «Смаки культур» – це кулінарний екскурс світом. У кожній серії презентується одна страва. Автори фільмів звертають увагу на унікальні та відмінні риси різних культур й кухонь.

Телепередача «Таємниці підводного світу» була створена спеціально для дітей. Як малі, так і дорослі глядачі матимуть змогу дізнатися про безліч див природи та чудернацьких морських істот Світового океану.

Ще одне доповнення – документальний серіал «Незвичайні культури» присвячений повсякденному життю народів нашої планети, які досі полюють на їжу і не знають, що таке промисловість, економіка, наука.
Для тих, хто хоче більше дізнатися про надзвичайну природу Землі, транслюватимуть цикл фільмів "Неповторна природа".

В ефірі регіональних мовників відбудеться прем’єра кулінарного шоу «Енеїда», пізнавальної програми про літературу «Букоголіки», повернеться в ефір «Культурна афіша здорової людини» тощо.

Базовий контент філії «ПАТ «НСТУ» «Житомирська регіональна дирекція» збереже свої позиці в ефірі.

Ранкове розважальне шоу «Ранок на каналі "Житомир"» із трьома випусками новин глядачі каналу «Житомир», як і раніше, дивитимуться в прямому ефірі з 07:00 до 09:00. Гостями ранкової студії бувають зірки сцени та олімпійські чемпіони, політики та підприємці, волонтери та активісти, люди мистецтва та просто небайдужі громадяни – житомиряни і гості міста залюбки починають свій день у компанії бадьорих і веселих ведучих.

У будні о 19:25 виходить інформаційно-аналітична програма «Тема дня». Ми обговорюємо, аналізуємо з експертами в студії актуальні, суспільно важливі теми регіону.

Щомісяця на телеканалі «Житомир» та радіоканалі «Житомирська хвиля» у рамках Всеукраїнського медіа-проекту #Звіти_наживо чиновники звітують перед громадою, відповідаючи на запитання глядачів та експертів у студії. Суспільне мовлення в партнерстві з Громадським рухом «Чесно» змінює застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю. 20-го квітня житомиряни матимуть можливість поспілкуватися з Ніною Рябенко, начальником управління культури Житомирської міської ради.

В уніфікованій сітці мовлення збережеться і кількість випусків «Новин» – вранці о 07:30, 08:00, 08:30, вдень о 13:30, ввечері три випуски — 17:00, 19:00 і 20:40. Команда інформаційників тримає руку на пульсі подій міста та області.


Зміни відбуваються не тільки в ефірі, а й всередині приміщення. Наразі відбувається реконструкція холу.

Продюсер філії Володимир Ладижець розповідає, що в холі телецентру буде coworking-зона, booking-зона та фан-зона. На заміну традиційній охороні при вході буде ресепшн, де Ви завжди зможете поспілкуватися з нашими фахівцями та дізнатися те, що Вам потрібно. Також планується відкриття кафе, яке може відвідати кожен житомирянин і гості міста без жодних обмежень. Двері суспільного телебачення завжди відкриті для всіх.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення