Сергій Сухомлин: Міста, які не розробили кроки до енерго­незалежності, запізнилися
17.07.2024 09:45 Сергій Сухомлин: Міста, які не розробили кроки до енерго­незалежн ...
«Житомир узяв курс на енергоефективність ще до початку великої війни»
Про проект Контакти Реклама

Юрій Денисовець: щиро радію, що на території Житомирщини працює таке потужне підприємство, як ТОВ «Бердичівський пивоварний завод»

19.07 13:42    
Юрій Денисовець: щиро радію, що на території Житомирщини працює таке потужне підприємство, як ТОВ «Бердичівський пивоварний завод»

Учора, 18 липня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець спільно з начальницею Бердичівської РВА Людмилою Димидюк ознайомився з діяльністю ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» під час робочої поїздки до Бердичівського району.

«Дякуємо керівництву Бердичівського пивоварного заводу, за те що у скрутний для країни час, воно активно включилося у допомогу Збройним Силам України та підтримувало економіку регіону. Це надзвичайно важливо, коли влада, бізнес та військові працюють у синергії задля нашої спільної перемоги», — зазначив Юрій Денисовець.

Під час візиту до підприємства Юрій Денисовець ознайомився з технологічними аспектами варіння пива та діяльністю заводу в цілому.

Довідково. Перші згадки про броварське виробництво у Бердичеві, який на той час входив до Волинської губернії, датуються 1798 роком.

В 1849 році в місті була одна пивоварня, а в Бердичівському повіті діяло сім пивоварних заводів. Число звареного пива на той час складало майже 36 тис. відер.

У 1980 р. завод очолює Леон Романович Ліпецький, який продовжив багаторічну розбудову підприємства. Під його керівництвом підприємство стало економічно стабільним та відомим на всю Україну і далеко за її межами.

З 2016 року і по сьогодення справу батька гідно продовжив Ліпецький Володимир Леонович. Нині броварня із понад півтора столітньою історією постійно модернізує свої виробничі потужності, встановлює найсучасніше обладнання і впроваджує спеціальні технології, що поєднують передові досягнення науки й традиції.

Протягом всього часу, броварня виготовляє пиво за класичною старовинною технологією виключно з натуральних складників, власного солоду та води з артезіанської свердловини.

Сьогодні випускається на заводі 12 різних сортів пива «Бердичівське», кожне з яких має свою власну рецептуру.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 20:01
У Запоріжжі поліцейські ліквідували лабораторію із виро ...
Вчора 17:49
Довічний термін ув’язнення отримав агент фсб, який допо ...
Вчора 17:48
Забруднення земель на Прикарпатті - повідомлено про під ...
Вчора 17:44
25 000 гривень за вступ до навчального закладу для відс ...
Вчора 15:32
СБУ затримала учасника «ІДІЛ», який 7 років переховував ...
10 жовтня 20:20
Маркетинг без бюджету: Як просувати свій бренд без знач ...
09 жовтня 22:37
Проєкт Polkadot: що це та як використовується його крип ...
04 жовтня 01:57
Піца: Улюблена страва для романтичної вечері, зустрічі ...
03 жовтня 00:31
Подарункові набори косметики – приємні подарунки та най ...
02 жовтня 15:13
Переваги добавок Puritan`s Pride
07 жовтня 13:10
На Житомирщині викрили во головного лікаря діагностично ...
07 жовтня 10:29
Понад 4,4 млн грн вилучили в ході обшуків у лікарки в Ж ...
03 жовтня 16:59
У Житомирі на р. Тетерів виявлено масову загибель риби ...
30 вересня 15:21
У Житомирі головбух освітнього закладу нарахувала та ви ...
27 вересня 15:13
На Житомирщині нотаріуска за 500 доларів США намагалася ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення