Житомирський м’ясокомбінат став лідером галузі 2016 року
21.06 11:17
За результатами проведення Національного бізнес - рейтингу серед великих і середніх підприємств України за фінансово-економічними показниками, ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» отримав звання «Лідер галузі – 2016» за основним видом діяльності «Виробництво м’ясних продуктів», про що свідчать золота медаль та сертифікат. Генеральний директор Житомирського м’ясокомбінату Лалаян Олександр Миколайович за особистий внесок у розширення бізнесу, високий рівень організації виробничого та бізнес-процесів, раціональний підхід до корпоративного управління та професіоналізм отримав звання «Керівник року – 2016». За ефективність роботи та професіоналізм провідні фахівці комбінату були відзначені нагородами та дипломами «Фахівець року», «Спеціаліст року» та «За особливі успіхи».
RuporZT
|