DataLife Engine > Бізнес > Юрій Денисовець: щиро радію, що на території Житомирщини працює таке потужне підприємство, як ТОВ «Бердичівський пивоварний завод»
Юрій Денисовець: щиро радію, що на території Житомирщини працює таке потужне підприємство, як ТОВ «Бердичівський пивоварний завод»19.07. Разместил: yuriy |
Учора, 18 липня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець спільно з начальницею Бердичівської РВА Людмилою Димидюк ознайомився з діяльністю ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» під час робочої поїздки до Бердичівського району. «Дякуємо керівництву Бердичівського пивоварного заводу, за те що у скрутний для країни час, воно активно включилося у допомогу Збройним Силам України та підтримувало економіку регіону. Це надзвичайно важливо, коли влада, бізнес та військові працюють у синергії задля нашої спільної перемоги», — зазначив Юрій Денисовець. Під час візиту до підприємства Юрій Денисовець ознайомився з технологічними аспектами варіння пива та діяльністю заводу в цілому. Довідково. Перші згадки про броварське виробництво у Бердичеві, який на той час входив до Волинської губернії, датуються 1798 роком. В 1849 році в місті була одна пивоварня, а в Бердичівському повіті діяло сім пивоварних заводів. Число звареного пива на той час складало майже 36 тис. відер. У 1980 р. завод очолює Леон Романович Ліпецький, який продовжив багаторічну розбудову підприємства. Під його керівництвом підприємство стало економічно стабільним та відомим на всю Україну і далеко за її межами. З 2016 року і по сьогодення справу батька гідно продовжив Ліпецький Володимир Леонович. Нині броварня із понад півтора столітньою історією постійно модернізує свої виробничі потужності, встановлює найсучасніше обладнання і впроваджує спеціальні технології, що поєднують передові досягнення науки й традиції. Протягом всього часу, броварня виготовляє пиво за класичною старовинною технологією виключно з натуральних складників, власного солоду та води з артезіанської свердловини. Сьогодні випускається на заводі 12 різних сортів пива «Бердичівське», кожне з яких має свою власну рецептуру. Вернуться назад |