А. Яценюк: Ющенко і Тимошенко повинні зняти свої кандидатури

А. Яценюк: Ющенко і Тимошенко повинні зняти свої кандидатури

14.01 20:54    
Якщо Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко не на словах, а на ділі хочуть, щоб Україна відбулася, якщо дійсно переживають за долю країни, вони повинні зняти свої кандидатури на користь нового президента. Про це заявив кандидат на пост Президента України, лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк у четвер в ефірі радіостанції «Ера FM».

Він виключив «силові сценарії» під час виборів-2010. Проте, зазначив політик, протистояння буде неймовірне. «Уявіть собі: виграє Янукович. Що буде робити Тимошенко? Вона не здасться. Та ж ситуація відбуватиметься і по відношенню до Тимошенко. Янукович вже не повторить те, що було 2004 року. Він зробив з цього серйозні висновки. Уявіть собі: виграє Яценюк. Що роблять Тимошенко і Янукович? Швиденько об’єднуються в парламенті і будуть робити все для того, щоб сказати: «Дивіться, який хороший у нас молодий кандидат, але за три місяці він не впорався з тим, що ми руйнували 18 років. Давайте його швиденько в імпічмент відправимо. Ця трійця (Тимошенко, Янукович, Ющенко) точно не заспокоїться».

Арсеній Яценюк зазначив, що Тимошенко, Ющенко і Янукович повинні усвідомити свою відповідальність за майбутнє країни: «Навряд чи це відбудеться, але інколи чудо прозріння все-таки наступає. Якщо іде мова про те, що і Тимошенко, і Ющенко так переживають за долю української держави, що вони дійсно хочуть, щоб Україна відбулася, якщо вони дійсно усвідомлюють свої помилки і розуміють, що час для виправлення цих помилок у них закінчився, вони повинні усвідомити, що у країни є можливість стати на новий курс. Тоді для них є тільки один вихід – і Тимошенко, і Ющенко повинні зняти свої кандидатури і сказати: «Ми хочемо нового президента в країні. Ми прийняли рішення, що проти Януковича виходить новий кандидат. Це – Яценюк. Ми його підтримуємо. Подивимося, чи здатна країна дійсно отримати новий курс. І тут дуже легко спрогнозувати результати виборів. Тут не треба бути великим політичним технологом».

Арсеній Яценюк підкреслив, що такий сценарій малоймовірний. «Ці люди далі вірять в свою непогрішність. Вони далі вірять у своє месіанство. Вони далі думають, що над країною можна експериментувати», - заявив політик.

До речі, додав Арсеній Яценюк, Тимошенко обіймає посаду прем’єр-міністра і «взагалі дивно, чому вона бореться за посаду президента».

Арсеній Яценюк заявив, що вибори 2010 року – це вибори, на яких вирішується, чи відбудеться українська держава: «Якщо вони не на словах, а на ділі дійсно хочуть, щоб ця держава відбулася, тоді країні потрібен новий президент і новий курс. А від них потрібна політична відповідальність. У владу треба гідно заходити і ще більш гідно виходити. Для них прийшов час вийти з цієї влади».

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: frontzmin
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:07
На Рівненщині прикордонники виявили чергову вантажівку, ...
Сьогодні 10:48
На Полтавщині за матеріалами ДБР судитимуть військовосл ...
Сьогодні 10:26
Старовинні борисівську, старообрядницьку та посріблену ...
Сьогодні 10:25
СБУ затримала агента рф, який наводив російські дрони н ...
Вчора 23:40
Слідчі оголосили про підозру водієві, який вчинив масшт ...
Вчора 23:36
Єврокомісія схвалила План України, що відкриває шлях до ...
Вчора 23:34
Галущенко: Маємо консолідуватися, щоб пройти наступну з ...
Вчора 23:32
У першому кварталі буковинському підприємництву відшкод ...
Вчора 23:30
ДРБ завершило розслідування провадження щодо незаконног ...
Вчора 23:28
Дунайське пароплавство завершило 2023 рік з рекордним п ...
Сьогодні 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
Вчора 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Вчора 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
Вчора 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Вчора 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення