Володимир Піньковський: Ми маємо переконати частину суспільства, що в Житомирщини є перспектива та привабливе майбутнє

Володимир Піньковський: Ми маємо переконати частину суспільства, що в Житомирщини є перспектива та привабливе майбутнє

09.07 11:46    
Доброго дня шановні читачі, які є активними особистостями, цікавляться суспільно політичними процесами, є не байдужими до сьогоднішнього і завтрашнього майбутнього Житомирщини та України в цілому!

Хочу до Вас, донести важливу інформацію, про політичний клуб «Експерти Житомирщини», який започаткував свою роботу ще в 2017 році та планує регулярно проводити свої засідання протягом 2020 року.

Своїм завданням експерти клубу ставлять об’єктивне та всестороннє висвітлення подій на Житомирщини очима не заангажованих експертів, які активно цікавляться нагальними процесами що відбуваються, аргументують причини їх появи, моделюють прогнози, наслідки та перспективи.

Склад експертів складається з більше ніж 10 осіб, серед яких є декілька докторів наук та професорів, які працюють в провідних університетах області, журналісти та медіа-експерти, юристи, політологи та політтехнологи, люди з активною громадською позицією та позитивним іміджем в суспільстві.

Експертом клубу може бути будь яка особа, яка добре знається на суспільно політичних процесах, може аргументовано та підтверджено донести ту чи іншу інформацію до глядача та читачів, адже матеріали наших засідань будуть активно розповсюджуватися в різних медіа, соціальних мережах та youtube каналі.

На сьогодні, клуб працює на громадських засадах, не фінансується з бюджетних чи донорських установ, не має спонсорів чи меценатів, як від бізнесу чи то політичних партій або окремих осіб.

Як правило, експертами клубу є особи, які не є членами політичних партій, депутатами або кандидатам в депутати, державними службовцями, хоча наші двері відкриті для всіх бажаючих, які несуть креативні ідеї, складають актуальну аналітику, оперують великим об’ємом інформації, і як наслідок, моделюють виважені прогнози, а головне, є авторитетними особами за якими не тягнеться шлейф негативу.

Мета клубу проста та відкрита: всебічний огляд та аналіз суспільно політичних процесів, які відбуваються на теренах області, донесення цієї інформації до широких кіл громадськості, прогнози і аналітика на близьку та середньо - строкову перспективу.

Не секрет, що на сьогодні, чимала кількість місцевих медіа, TV- канали, не численні газети та низка інтернет- ресурсів, належать та фінансуються особами з середнього та великого бізнесу, можновладцям, отож, фактично, обслуговують або владу, або певну політичну партію чи то окрему персону.

Наше завдання: висловити альтернативну, а іноді і полярно протилежну думку для мешканців Житомирщини, які восени стануть виборцями, ретельно створити цілісну і об’єктивну картину процесів, які відбуваються в суспільстві, дати чіткі орієнтири реальної ситуації, в тому числі щодо партій та персон, які будуть брати участь в виборчому процесі до органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

Розраховую, що клуб «Експерти Житомирщини», стане відкритим, публічним та дискусійним майданчиком для багатьох політичних партій в місті та області, кандидатів на посади голів міст та голів об’єднаних територіальних громад, кандидатів в обласну, міські, районні та сільські ОТГ всіх рівнів.

Щиро запевняю, що задекларовані принципи нашої роботи були, є і будуть не змінні, адже сьогоднішнє суспільство перебуває вкрай напруженому стані, втрачає притаманні українцям цінності, дезорієнтоване і ошукане людьми від влади та великої політики, знаходиться в розпачі та безвиході.

Ми, експерти та аналітики, маємо переконати частину нашого суспільства про те, що в України та Житомирщини є перспектива та привабливе майбутнє, правда, за неї, як завжди, потрібно поборотися!

Володимир Піньковський

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:10
СБУ затримала інформатора російської розвідки, який шпи ...
Сьогодні 09:28
Україна та НАТО працюватимуть над поглибленням співпрац ...
Сьогодні 09:27
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 33-річного харків’яни ...
Сьогодні 09:22
На Вінниччині біля кордону виявили «комфортабельний хос ...
Сьогодні 09:21
На Львівщині прикордонники викрили зловмисницю, яка орг ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
12 березня 16:56
У Житомирі водій «Toyota Camry» побив чоловіка, якого л ...
05 березня 16:02
У Житомирі поліція викрила шахрая, який «надавав матері ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення