Г. Зубко, головний єдиноцентрист Житомирщини, про виховання молоді:

Г. Зубко, головний єдиноцентрист Житомирщини, про виховання молоді:

03.06 09:08    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в Прес-службі Обласної організації Єдиного Центру, до Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається 1 червня, Житомирська обласна організація Єдиного Центру організувала акцію «Радість дитинства». В межах акції більше 1000 дітей з багатодітних родин побувають у розважальному комплексі міста Житомира «ФОК»

В рамках проведення акції Житомирська обласна організація Єдиного Центру запросила всіх дітей з житомирських багатодітних родин протягом трьох днів побувати в розважальному комплексі міста Житомира «ФОК». Сьогодні з дітьми у розважальному комплексі спілкується голова Житомирської обласної організації Єдиного Центру Геннадій Зубко.

«Міжнародний день захисту дітей відзначається 1 червня щороку. Встановлене це свято в листопаді 1949 року ухвалою Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. В Україні Міжнародний день захисту дітей відзначається з 1998 року. Як правило, саме в цей день вся увага дітям. А так має бути щодня», - сказав юним гостям Геннадій Григорович.

Сьогоднішнє спілкування з дітьми в розважальному центрі «ФОК» одне з багатьох серед заходів, організованих Єдиним Центром до Новорічних та Різдвяних свят, Дня захисника Вітчизни та восьмого Березня, Днів Європи, Дня матері та Дня родини, Днів відкритих дверей до музеїв, участі у футбольних, хокейних матчах, зустрічей з нагоди профорієнтації та реалізації творчих можливостей молоді. За словами Геннадія Зубка, Єдиний Центр намагається «переконати молодь, що освіта - це важливо та престижно, здоровий спосіб життя – це необхідно, змістовне дозвілля – це цікаво».

«Ми хотіли, щоб в дні економічної кризи діти, принаймні на деякий час, не відчували матеріальної скрути. Родини, які виховують багато дітей, не можуть дозволити собі кошти на розваги, тому похід у «ФОК» для них це справжнє свято», - так пояснив мету проведення заходу Геннадій Григорович.

Наразі, до Міжнародного Дня захисту дітей за три дні в розважальному центрі «ФОК» разом з 25 волонтерами від Єдиного Центру пограє в боулінг, розважиться в ігрових кімнатах понад 1000 дітей з багатодітних родин. За словами Геннадія Зубка ініціатива у наданні можливості провести час у розважальному комплексі належить депутатам Житомирської міської ради, членам Єдиного Центру Сергію Сухомліну та Олександру Рабиновичу, а Єдиний Центр охоче підтримав добрий намір.

«Ми запросили всіх дітей з багатодітних родин віком від 4 до 17 років, які мешкають в Житомирі. Гарний знак, що багато дітей приходить у «ФОК» разом зі своїми батьками. Таке спілкування приносить не лише задоволення дітям, а й зміцнює стосунки в родинах», - підкреслює Зубко.

Також Геннадій Григорович подякував мерії за надану організаційну допомогу та наголосив, що на його думку держава має значно більше приділяти уваги підростаючому поколінню.

«Дітей не потрібно захищати, їм потрібно приділяти максимум уваги: створити гарні умови життя, дати освіту. Виховання дітей та молоді має стати для держави не на словах, а на ділі пріоритетом, у діяльності. Саме тому, ми будемо продовжувати практику постійного спілкування з дітьми, молоддю й родинами. Подібні зустрічі стануть традиційними. Міцна родина зробить міцною державу», - підсумовує Зубко.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення