Г. Зубко, головний єдиноцентрист Житомирщини, розповів як працює Єдиний Центр:

Г. Зубко, головний єдиноцентрист Житомирщини, розповів як працює Єдиний Центр:

25.06 13:57    
Зубко: «40 перемог на місцевих із 165 можливих, які отримав Єдиний Центр – це найвищий результат з поміж усіх політичних сил»

Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в прес-службі Обласної організації Єдиного Центру, сьогодні, 25 червня в прес-центрі Житомирської обласної організації Єдиного Центру відбулась прес-конференція: «Єдиний Центр на виборах 2009», під час якої Голова Житомирської обласної організації Єдиного Центру Геннадій Зубко розповів про результати участі Єдиного Центру у п’яти дочасних виборчих кампаніях 2009 року.

У четвер 25 червня в прес-центрі Житомирської обласної організації Єдиного Центру відбулась прес-конференція: «Єдиний Центр на виборах 2009». З журналістами вів розмову голова Житомирської обласної організації Єдиного Центру Геннадій Зубко. Розпочинаючи зустріч, Геннадій Зубко сказав:

«Українські політики зробили все можливе, для того, щоб за два місяці до офіційного старту президентської виборчої кампанії країна почала жити у виборчому процесі. Тому не дивно, що в очікуванні президентських та парламентських виборів, більшість політичних сил місцеві вибори не цікавлять».

Проте, на думку Геннадія Григоровича, політична сила має будуватися знизу, починаючи з найменших сіл і виходити на всеукраїнський рівень.

«Потрібно починати від найменшого села, працювати, здобувати довіру людей та виходити на всеукраїнський рівень. За таким принципом триває розбудова Єдиного Центру», - наголосив Зубко та повідомив представникам преси, що з початку року в Україні 5 разів відбувалися місцеві вибори.

У всіх 24 областях та Криму люди обирали 162 сільських голів, депутатів місцевих рад та мерів міст. На всіх п’яти виборах представники Єдиного Центру отримали 25 % голосів виборців.

«Загалом майже 25 % на всеукраїнському рівні, а це 40 перемог на виборах сільських, селищних та міських голів із 165 можливих, які отримав Єдиний Центр – це найвищий результат з поміж інших політичних сил», - наголосив Зубко й перейшов до розповіді про досягнення Єдиного Центру на Житомирщині.

«У нашій області – це були дочасні вибори сільських голів у Черняхівському, Червоноармійському, Брусиловському та Коростенському районах. Останні відбулись 21 червня. За результатами підрахунку голосів у Коростенському районі громада обрала Купищенським сільським головою члена Єдиного Центру Петра Глущенка. Кандидат від Єдиного Центру на Житомирщині переміг, набравши 122 голоси виборців, що складає 28,71%», - акцентував увагу присутніх політик.

Варто зауважити, що всі решта шість кандидатів про свою прихильність до партій не заявляли й, на думку Зубка, це ще раз підтверджує байдужість політиків до проблем людей.

RuporZT


Коментарів: 3 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Коментар
zubch1k - 29 червня 2009 15:55   
Он был влюбчивый, но отходчивый.
кино онлайн
Коментар
Спокійний - 29 червня 2009 11:40   
Повна брехня Глущенко 100% член Єдиного Центру, а ви БЮТівські кометатори вже всю країну задовбали зі своєю брехнею та провокаціями.
кино онлайн
Коментар
press - 26 червня 2009 10:44   
Глущенко не член партії "Яйце", Єдиного центру тобто. Запитайте в нього самого і не рукуйте брехні. Єдиноцентристи роблять усю політику на брехні: приїжджають у село, де будуть дочасні вибори, з’ясовують, у кого з кандидатів найвищий рейтинг, а потім у ЗМІ піаряться, ніби він їхній. Звісно, люди з села не знають законів і не вимагають спростування. Глущенко священник, як він може бути членом якоїсь партії - це ж абсурд. Те, що він бородатий, зовсіи не означає, що він з партії бородатого Балоги.
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Сьогодні 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Сьогодні 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
Сьогодні 16:06
СБУ затримала колаборанта, який возив рашистів на ротац ...
Сьогодні 13:10
У Сумах запрацював Центр допомоги врятованим
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:02
500 ветеранів та членів їхніх родин отримають від держа ...
Вчора 16:00
На кордоні зі Словаччиною затримали розшукувану поліціє ...
Вчора 15:56
Басалаєва: Україна ставить за мету найближчими роками с ...
Вчора 15:54
З 1 квітня здійснюється автоматичний перерахунок пенсій ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення