П. Жебрівський у Сумах про мету «Української платформи»:

П. Жебрівський у Сумах про мету «Української платформи»:

21.07 05:39    
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі «Української платформи», 17 липня 2009 року в місті Суми відбулися Установчі збори по створенню обласної організації політичної партії «Українська платформа». На зборах були присутні 16 членів партії та 50 запрошених – загалом було представництво 13 із 18 районів Сумщини та з 5 міст обласного підпорядкування.

Головою Сумської обласної організації політичної партії обрано Олександра Івановича Шевченка (49 років, колишній військовий кадровий працівник). На даним час він активно займається громадською діяльністю, очолює Сумську обласну громадську організацію «Захист прав трудящих». За два роки роботи ця організація займалася відстоюванням прав громадян при їх незаконних звільненнях з роботи, при поверненні недоотриманих виплат по догляду за дитиною до 3 років та іншими справами соціального спрямування. Олександр Іванович має також великий досвід профспілкової діяльності.

На Установчих зборах в Сумах побував голова політичної партії «Українська платформа» Павло Жебрівський. У своїй промові народний депутат України наголосив на важливості політичного моменту в створенні партії, розповів про головні ідеологічні засади і напрямки розбудови політичної сили.

«Нова політична сила «Українська платформа» займається реальними проектами, кожен постулат нашої ідеології відповідає конкретним справам, - зазначив Павло Іванович. – І своїми реальними проектами й справами ми показуємо, яким чином територіальна громада, люди, які проживають на певній місцині, можуть самі влаштовувати своє життя і побут. Першочергова мета «Української платформи» - місцеві вибори. Ми хочемо завоювати авторитет не критиканством, а конкретною роботою, і в цьому напрямку працює Сумська партійна організація. Саме небайдужі люди є стрижнем нашої партії. У своїх лавах ми бачимо амбітних людей, які, вигравши місцеві вибори і посівши певні посади, зможуть зреалізувати свою мету – зробити Україну, своє місто, селище – процвітаючим та успішним, а людей – щасливими».

Характерною особливістю Установчих зборів була активна позиція рядових членів партії, які охоче висловлювалися щодо актуальності створення «Української платформи», кожного з них турбувало майбутнє свого району зокрема і держави в цілому.

Під час перебування на Сумській землі, Павло Жебрівський виступив по обласному радіо і телебаченню, провів прес-конференцію із місцевими ЗМІ. Окремим пунктом програми перебування народного депутата України було відвідування ним дитячого навчального закладу № 1 «Ромашка» міста Суми. Адміністрація садочка надіслала відповідне запрошення політику, адже саме цей дошкільний навчальний заклад, до речі найстаріший в обласному центрі, першим на Сумській землі долучається до проекту «Української платформи» «Маленький українець» (цей проект ось вже два роки успішно реалізується членами обласного партійного осередку на Житомирщині).

Павло Жебрівський поспілкувався із педагогічним колективом садочку, привітав їх з 50-річним ювілеєм цього навчального закладу і передав маленьким вихованцям «Ромашки» подарунки.

RuporZT


Коментарів: 1 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Коментар
Leonid - 21 липня 2009 07:17   
Сенкс, очень благодарен!
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення