Житомирський нардеп П. Жебрівський про заяву Дмитра Мєдвєдєва:

Житомирський нардеп П. Жебрівський про заяву Дмитра Мєдвєдєва:

16.08 10:02    
Нещодавно Президент РФ Дмитро Мєдвєдєв зробив дуже різку заяву на адресу не лише Президента України, але і всього українського народу

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі "Української платформи", своїм обов'язком лідер правоцентристської політичної партії "Українська платформа", народний депутат України Павло Жебрівський вважає відреагувати на цю заяву та закликати український народ до об'єднання навколо права вирішувати долю власної країни власноруч.

Послання Президента Російської Федерації Дмитра Мєдвєдєва до Президента України є продовженням політики диктату та втручання в справи інших держав, яку послідовно проводить політичне керівництво Росії стосовно незалежної України. Постійний шантаж через постачання газу, внесення в Держдуму Росії Президентом Мєдвєдєвим законопроекту, який передбачає можливість використання збройних сил для відбиття нападу на війська РФ, дислоковані за її межами, та для захисту громадян Росії за кордоном, що фактично можна розцінювати як пряму погрозу військовим конфліктом сусіднім державам пострадянського простору, нарешті, відкритий лист і відеозвернення до Президента України зі звинуваченнями, більшість з яких є або надуманими, або вочевидь гіперболізованими – ось конкретні кроки з метою утримання України в сфері російських інтересів.

Російському керівництву, яке так любить повчати інші народи, варто навести лад у власному домі. Цілком зрозуміло, що для керманичів країни, де періодично відбуваються вбивства правозахисників і журналістів, де питання демократії та свободи вибору – досить відносні поняття, де взаємовигідна економічна співпраця підмінюється неоімперськими амбіціями, створення образу зовнішніх ворогів є необхідною умовою виживання. Стосовно України досягнуто значних „успіхів” – завдяки діяльності політичної „еліти” 47 відсотків росіян, згідно соціологічних досліджень, ставляться до України погано і дуже погано, в Росії громадян України вважають або хохлами, або монстрами, але ніяк не українцями.
Не дивують заяви президента Мєдвєдєва та прем’єра Путіна, керівників, для яких втрата та подальший незалежний розвиток України „смєрті подобно”. Дивує позиція основних кандидатів в Президенти України, які заради омріяного президентського крісла готові на зневагу української держави відповісти мовчанкою за принципом „це не моя справа”, підтакнути, а то й взагалі активно цю зневагу підтримати. І це на тлі оцінки звернення Мєдвєдєва колишнім прем’єром Росії Михайлом Касьяновим, який назвав звернення безпрецедентним і неприпустимим як за формою, так і за змістом.

Невже не зрозуміло, що такий крок російського президента спрямовано не стільки проти Віктора Ющенка особисто, скільки проти громадян України, які прагнуть жити в незалежній державі? Невже не принижує кандидатів в Президенти України те, що цим зверхнім посланням їх фактично тестують на здатність служити інтересам іншої держави? Невже не зрозуміло, що підтримка такого послання – робота на розкол українського суспільства та обмеження суверенітету держави?

Дивує позиція частини українців, які до цього часу миряться з почуттям меншовартості України та її так званої „політичної еліти”. Необхідно зрозуміти: доки кожен громадянин України, незалежно від етнічного походження, не усвідомить себе українцем, патріотом власної держави, доки українська політична нація не згуртується і не стане монолітною в основоположних питаннях, доти інші держави, незалежно чи це Росія, чи США, чи Європа, будуть чинити тиск і намагатись понукати нами.

Міфічні обіцянки матеріальних благ не варті свободи вибору та власних честі і гідності. Ми здатні самі впорядкувати свою державу та життя, для цього не обов’язково запрошувати варягів чи “старшого брата”, сповідувати чужі цінності або діяти в угоду чиїмось інтересам. Усвідомлення цього кожним з нас дозволить привести до влади справжню еліту та створити державу, за яку не буде соромно перед дітьми та світом.

RuporZT


Коментарів: 5 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Коментар
гость - 18 серпня 2009 09:11   
Жебривский ВОР!!!!!

А разве можно Жебривскому верить? Посмотрите в его,вечно бегающие глазки,посмотрите на его откормленную физиономию.......Не нужно обсуждать заявления российских владык,нужно хоть что-то сделать для простых граждан......Почему он не обсуждает повышение стоимости за газ с сентября месяца на 20%,а потом с января на 50%???? Запудрить людям мозги несуществующей проблемой,вот и всё его заявление......Урод - одно слово!!!!!!
кино онлайн
Коментар
Василь - 17 серпня 2009 17:49   
Жебрівський - це помаранчевий бандюга. До того ж, він - польський еврей,а тому йому інтереси українців - до самої спини. Його лише цікавить, де можна урвать і кого обдурити, щоб набити кишеню. Оскільки дружба з Росією призведе до економічної і політичної стабільності, то він це підтримувати не буде. Бо звик, ловити рибку у мутній воді.
кино онлайн
Коментар
Игорь - 17 серпня 2009 00:13   
От его коментария не холодно не жарко. С таким успехом можно коментировать Обаму или Меркель. Делайте, депутаты, тут - в нашей стране чуто-то полезное, а то коментировать вы мастаки, а вот работать - так вас нет.
кино онлайн
Коментар
в-737 - 16 серпня 2009 15:54   
Жебривский поляк и этим всё сказано.
Ну,а в симпатиях к России замечен не был ,а ни разу...
wink
кино онлайн
Коментар
Алекс - 16 серпня 2009 12:24   
Жебривский абсолютно правильно все сказал. Это оскорбление всего украинского народа, каждого человека, живущего на Украине. Именно сейчас стало видно истинное лицо отдельных продажных кандидатов в Правители страны, которые ради власти готовы пресмыкаться перед кем угодно и стоять на коленях пожизненно. Может и хорошо, что злобные карлики выступили с таким заявлением, оно сыграло роль лакмусовой бумаги.
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення