Голова обласної ради Йосип Запаловський звернувся до житомирян

Голова обласної ради Йосип Запаловський звернувся до житомирян

29.01 14:02    
«Висловлюю глибоку стурбованість подіями, які відбуваються сьогодні в Україні, засуджую громадянське протистояння, захоплення адміністративних будівель та всі інші прояви агресії та ненависті. Адже все це сприяє наростанню соціальної напруги.

Як голова обласної ради докладав і докладатиму всіх зусиль, щоб в області розв’язання будь-яких суспільних конфліктів розв’язувалася винятково у мирній площині. Це великою мірою є результатом порозуміння влади, опозиції та громади міста та області. Ми поважаємо думку, вибір, цінності і прагнення кожного жителя області.

Ми, представники місцевих органів влади, зокрема, депутати обласної ради усвідомлюємо свою громадянську відповідальність перед численною громадою Житомирщини.

Житомирщина завжди була, є і залишається регіоном стабільності, поміркованості та зваженості у прийнятті рішень, регіоном без конфронтації, суспільних протистоянь та будь-яких провокацій.

На двох попередніх сесіях обласної ради депутати обговорювали суспільно-політичну ситуацію в Україні, в області, засудили протиправні дії, які, на жаль, проявлялися у Києві, висловили готовність у межах своїх повноважень у забезпеченні громадського порядку у нашому регіоні, захисті життя та здоров’я кожного громадянина.

Житомирщина однією з перших в Україні ухвалила обласний бюджет на 2014 рік. А відтак ми можемо спокійно фінансувати заклади охорони здоров’я, освіти, культури, здійснювати соціальні виплати та допомоги. Прийнято Програму економічного і соціального розвитку області на 2014 рік.

Сьогодні не має значення, де ми живемо – у великому місті чи селі, якої ми віри та національності, якою мовою спілкуємося і які погляди сповідуємо. Нас об’єднує Україна та рідна Житомирщина.

Я впевнений, що заради майбутнього дітей, заради спокою і злагоди на благодатній житомирській землі, ми будемо зберігати мудрість і за жодних обставин не робити необдуманих, а тим більше протиправних кроків.

Я знаю, що Житомирщина впевнено стала на шлях розвитку, і з цієї дороги не зверне. В області є досягнення в різних сферах, сформувалося сильне самодостатнє самоврядування, є взаємодія органів влади між собою. Усе це, а ще громадянська відповідальність депутатів усіх рівнів рад, органів місцевого самоврядування, активність кожного дозволять нам успішно вирішувати всі нагальні питання життєдіяльності кожного міста та села», – з такими словами голова обласної ради Йосип Запаловський звернувся до учасників мітингу, який відбувся 29 січня біля обласної ради.

Прес-служба обласної ради

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення