Володимир Пехов – лідер виборчих перегонів у 64-му окрузі

Володимир Пехов – лідер виборчих перегонів у 64-му окрузі

09.10 10:02    
Політиком, якому найбільше довіряють у 64-му одномандатному виборчому окрузі, був і залишається Володимир Пехов.

Про це свідчать останні дані соціологічного дослідження, проведеного компанією «Соцінтел» наприкінці вересня цього року в Олевському, Овруцькому, Лугинському, Коростенському районах та м. Коростень.

За даними соціологів, народний депутат та кандидат в народні депутати України Володимир Пехов залишається найпопулярнішим політиком в Овруцькому, Олевському, Лугинському районах та м. Коростені. Так, Володимиру Пехову довіряють майже половина виборців (49%), які хочуть бачити саме його своїм представником у Верховній Раді й надалі. Водночас рівень довіри до інших кандидатів в народні депутати, які балотуються у тому самому виборчому окрузі, не перевищує 19%. Рівень довіри у найближчих його переслідувачів значно нижчий: Андрій Озерчук – 19%, Володимир Арешонков – 14%.

На запитання: «За якого мажоритарного кандидата в народні депутати Ви віддали би свій голос на парламентських виборах 26 жовтня 2014 року?» 36,9% опитаних вказали – за Володимира Пехова. За кандидата від «Блоку Петра Порошенка» Володимира Арешонкова готові проголосувати 15,6% виборців. За представника партії «Народний фронт» Андрія Озерчука готові віддати свої голоси 8,1% виборців. А за представника Радикальної партії Олега Ляшка Анатолія Лазаренка готові проголосувати 6,8% виборців.

Решта кандидатів – Михайло Кізюк («Демократичний альянс»), Віктор Пустовіт («Сильна Україна»), Юрій Білошицький («Опозиційний блок»), Сергій Вербельчук («Блок лівих сил України») та самовисуванці Сергій Ковердун, Роман Очеретнюк, Євген Дзюба, Юрій Ковалінський, Тетяна Тимочко, Валентин Савицький, Сергій Ярошовець – розподілили між собою 18,4% голосів виборців.

14,2% виборців ще не визначились із питанням, кому віддадуть свій голос. Водночас усі запевнили, що свій вибір зроблять на основі не передвиборних обіцянок, а реальних справ, які вже зроблені кандидатами.

Варто звернути увагу на те, що Володимир Арешонков отримує 15,6% підтримки виборців, маючи низьку пізнаваність. Пояснити це можна лише передачею йому партійного рейтингу «Блоку Петра Порошенка». Можна говорити про чітку партійну прив’язку цього кандидата – основний масив голосів він отримує саме за свою партійну приналежність. Однак 68,7% опитаних заявили, що партійна приналежність кандидата у Верховну Раду по мажоритарному округу не є принциповим питанням.

Також Володимир Пехов є лідером громадської думки в окрузі, оскільки це єдиний політик, який продовжив працювати й після обрання його народним депутатом у 2012 році. Соціологічне дослідження показало, що рівень пізнаваності діючого народного депутата складає 83%. Пізнаваність інших кандидатів не перевищує 33%, тобто більшість опитаних просто не чули про цих людей.

Володимир Пехов – лідер виборчих перегонів у 64-му окрузі

Опитування було проведено в період з 22 по 28 вересня 2014 року на території одномандатного виборчого округу № 64 (центр – м. Коростень. Межі: м. Коростень, Коростенський, Лугинський, Овруцький і Олевський райони). Участь у дослідженні взяли 2040 респондентів. Вибірка репрезентативна. Погрішність складає не більше 1,8%.

Прес-служба народного депутата, кандидата в народні депутати
Володимира Пехова

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 09:37
На Миколаївщині судитимуть посадовця лісгоспу, якого ДБ ...
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення