Арсеній Яценюк про президентське крісло:

Арсеній Яценюк про президентське крісло:

22.09 10:51    
Як стало відомо Інтернет-порталу Рупор Житомира, лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк переконаний, що обрання президента – це старт для змін в Україні, а не фініш на шляху до крісла глави держави одного з кандидатів. Про це повідомляє прес-служба «ФРОНТУ ЗМІН»

«Президентське крісло не може бути фінішем. Президентське крісло – це старт. Це старт для країни, для кожного з вас. Тому це – не фініш, це тільки початок», - сказав він, відповідаючи на запитання під час зустрічі з мешканцями міста Коломия Івано-Франківської області.

В інтерв’ю журналістам Арсеній Яценюк підкреслив, що зміни не настануть миттєво. «Швидко нічого не буває. Швидко буває тільки брехня. А тяжка робота має роки. Саме тому прийдеться потратити мінімум три роки на те, щоб почати стабілізацію. І я про це відверто кажу», - сказав він.

Нагадаємо, Арсеній Яценюк презентував 4 цілі розвитку України: нова індустріалізація; промислове сільське господарство; здорова й освічена нація; боєздатна армія.

За його словами, для України є критично необхідним негайно розпочати процес нової індустріалізації країни через будівництво нових заводів, нових електростанцій, нової інфраструктури і нових мереж. Це дозволить дати людям робочі місця, реально вирішити питання економічної кризи і наповнити бюджет.

Розвиток промислового сільського господарства дозволить наповнити внутрішній ринок власними продуктами харчування, повернути Україні «статус не тільки європейської, але й світової житниці», а також відновити населення на селі.

Політик переконаний, що Україні потрібна здорова і освічена нація. «Потрібні люди, які не тільки отримують дипломи, а які фізично, морально і духовно здорові, конкурентоздатні на ринку праці завдяки високим стандартам і якості освіти».

Четвертою складовою успішного розвитку України лідер «ФРОНТУ ЗМІН» називає боєздатну армію. Це питання включає в себе розвиток оборонно-промислового комплексу і патріотичне виховання.

Арсеній Яценюк переконаний, що виконанню цих чотирьох цілей повинні бути підпорядковані всі дії нового президента України.

Як повідомлялося, першим указом Арсенія Яценюка на посаді президента України стане указ про розпуск Верховної Ради.

Лідер «ФРОНТУ ЗМІН» минулого тижня відвідав близько 20 населених пунктів Львівської області, де зустрічався з колективами підприємств, медиками, школярами та студентами вузів. У кожному населеному пункті він брав участь у багатотисячних мітингах, на яких спілкувався із мешканцями. За його словами, найбільше українців турбує «тільки одне – їхнє особисте майбутнє». «Людей перестали цікавити фантоми, коли країну ділили - мова, НАТО, ЄС, Росія, ОУН-УПА, Велика Вітчизняна війна. Людей турбує найважливіше і найскладніше питання: що буде завтра? І якщо ми не відповімо на це запитання, то у людей буде зневіра. А без віри ніяких зрушень у країні не буде», - підкреслив політик.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:07
На Рівненщині прикордонники виявили чергову вантажівку, ...
Сьогодні 10:48
На Полтавщині за матеріалами ДБР судитимуть військовосл ...
Сьогодні 10:26
Старовинні борисівську, старообрядницьку та посріблену ...
Сьогодні 10:25
СБУ затримала агента рф, який наводив російські дрони н ...
Вчора 23:40
Слідчі оголосили про підозру водієві, який вчинив масшт ...
Вчора 23:36
Єврокомісія схвалила План України, що відкриває шлях до ...
Вчора 23:34
Галущенко: Маємо консолідуватися, щоб пройти наступну з ...
Вчора 23:32
У першому кварталі буковинському підприємництву відшкод ...
Вчора 23:30
ДРБ завершило розслідування провадження щодо незаконног ...
Вчора 23:28
Дунайське пароплавство завершило 2023 рік з рекордним п ...
Вчора 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Вчора 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
Вчора 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Вчора 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
12 квітня 16:59
У Житомирі чоловік намагався викрасти декоративні дерев ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення