Ганна Герман про БЮТ та закон про підвищення соціальних стандартів:

17.11 20:34    
Виступаючи сьогодні з парламентської трибуни, народний депутат, заступник Голови Партії регіонів Ганна Герман зазначила:

- Днями спікери Блоку Юлії Тимошенко отримали інструкцію – говорити, що закон про підвищення соціальних стандартів, який ми тут з вами ухвалили, нічого не значить, і він, мовляв, підвищує пенсію всього на 6о копійок, а для Секретаріату Президента – на 900 гривень. Я заявляю на всю Україну, що це – абсолютна брехня.

Ми з вами прийняли підвищення тільки мінімальних пенсій і мінімальних заробітних плат для бюджетників, отож кожна людина, яка отримувала мінімальну пенсію, має право з 1 листопада цього року отримувати пенсію на 75 гривень більшу, і кожен, хто отримував мінімальну заробітну плату у бюджетній сфері, має право отримувати зарплату на 400 гривень більше. Така є правда, і такий закон ми прийняли, і кожна людина, якій уже в листопаді не нарахували цих грошей, має право вимагати це від уряду і має право подати на уряд до суду.

Ви знаєте, цинічності цієї влади, яка звикла чорне називати білим і навпаки, немає меж. Але найбільшою небезпекою тієї жінки, яка все більше рветься до все більшої влади, до абсолютної влади, є те, що вона на шляху до своїх особистих цілей переступить і через старого, і через дитину.

Те, що сталося в Україні з проведенням дитячого «Євробачення» - абсолютно безпрецедентний факт. Замисліться: ми оголосили в державі епідемію, ми закрили школи і дитячі садки, і ось вчора ми прийняли в Україну дітей з 13 країн світу і будемо в час піку епідемії проводити дитяче «Євробачення» під патронатом Тимошенко, тому що це - ще один привід для її піару...

Давайте поставимо собі питання, і нехай Тимошенко відповість: чи є в Україні епідемія? Якщо епідемія в Україні є, значить, треба не допустити масових дитячих заходів із залученням дітей, та ще й з-закордону, щоб не розносити заразу. Якщо епідемії нема, і вчора до нас в’їхали діти з 13 країн світу, то чому ми вчора не відкрили школи і дитячі садки?

А тому, що уряд у такий спосіб заощаджує. Уряд закрив школи і дитячі садки і на цьому економить на газі, тому що Тимошенко вже пообіцяла МВФ, що після президентських виборів вона підвищить ціни на газ для населення.

Вона це зробила абсолютно цинічно, а тепер позакривала школи і дитячі садки, щоб зробити якусь економію до Нового року, щоб ще якось протягнути. Бо вона вже зізналася, що Україна давно живе на гроші МВФ, Україна давно банкрут, давно нічого не заробляє.

Вчора один колега з БЮТу сказав у прямому ефірі одного з телеканалів, мовляв, Януковичу добре. При ньому не було кризи...

Так, Янукович два рази був прем’єр-міністром і два рази витягував Україну з кризи. І Тимошенко два рази була прем’єр-міністром, і кожного разу вводила Україну в глибоку кризу. Ви пам’ятаєте – у 2005-му це були «бензинові», «цукрові» та інші кризи. Зараз нові кризи...

Але найгірше, що вона зробила – те, що вона ввела Україну в такі борги, що багатьом поколінням наших дітей доведеться ці борги платити.

Нам кажуть: знаєте, ви такі самі. Чим ви відрізняєтеся від Блоку Тимошенко? І у вас бізнесмени, і там бізнесмени...

А я вам скажу: бізнесмени Партії регіонів будують заводи, платять податки і дають робочі місця. Бізнесмени від БЮТу заробляють на людському горі, на епідемії і полюють на людей. Вони вбивають людей по своїх маєтках, а члени цієї коаліції, які очолюють сьогодні правоохоронні органи, замість того, щоб ловити Лозинського і привести його до суду за те, що він полював на людей, займаються вишукуванням компроматів проти найбільш популярних в Україні політиків.

Мало того – вони не тільки фальсифікують ці компромати, вони ще й приносять їх нам і пропонують їх продати за великі гроші. Ось чим займається ця цинічна влада. Ось чому цю владу, яка зараз є, більше ніколи до руля держави не можна допустити.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ПР
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Сьогодні 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
Сьогодні 10:48
У березні підприємці отримали 1 037 кредитів на 3,9 млр ...
Сьогодні 10:48
Стрілець: Німеччина – надійний партнер України
Сьогодні 10:02
СБУ затримала «крота» фсб, який коригував ракетні удари ...
Вчора 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
Вчора 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
Вчора 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
Вчора 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
Вчора 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення