У Житомирі реалізація м’ясопродукції збільшилась на 14%
11.10 10:19
Дані статистичних спостережень свідчать про збільшення на 7% проти торішнього продажу сільгосппродукції на Житньому ринку, яке супроводжувалось зростанням цін на 12%. Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Головному управлінні статистики., при цьому, реалізація м’яса, сала та птиці за 9 місяців поточного року перевищила минулорічну на 14% незважаючи на подорожчання цих товарів на 17%. Аналогічна ситуація спостерігалась і по молочних продуктах, яйцях та меду, ціни на які збільшились на 13–39%, а попит все одно зростав. Продаж рослинницької продукції порівняно з січнем-вереснем попереднього року скоротився на 6%: на 13% менше продано буряків, на 9% – моркви , на 6% – фруктів свіжих . Натомість, ціни на продукти рослинництва знизились на 3%. В їх складі майже вдвічі подешевшали цибуля ріпчаста та буряки, більш ніж на третину – морква, на 28% – капуста свіжа.
RuporZT
|