Житомирською митницею ДФС у січні 2017 року порушено 82 справи про митні правила

09.02 12:40    
Житомирською митницею ДФС у січні 2017 року порушено 82 справи про митні правила на суму 202,1 тис.грн, з них 4 справи з вилученими предметами правопорушення.

В переважній більшості випадків, допускаються порушення митних правил з недотриманням умов митного режиму «транзит», тобто несвоєчасним доставленням транспортних засобів до митного органу, невивезення їх за межі митної території Укрїани, за вказаними фактами складено 73 протоколи. За вказаний період за недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення складено 3 протоколи, перевищення строку тимчасового ввезення або тимчасового вивезення товарів 2 протоколи. Крім цього, зафіксовані порушення: режиму зони митного контролю, неправомірні операції з товарами, митне оформлення яких не закінчено, або з товарами, що перебувають на тимчасовому зберіганні під митним контролем, порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю, переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України поза митним контролем.

За звітний період митницею розглянуто 95 справ про порушення митних правил. За результатами розгляду справ на правопорушників накладені стягнення у вигляді штрафів на суму 645,5 тис.грн. Сплачено штрафів на суму 130,2 тис.грн., передано до суду 8 справ.

Судом, в січні 2017 року розглянуто 3 справи, за результатами розгляду по всіх справах застосовано конфіскацію разом із сплатою штрафів.Не припинявся розгляд 11 справ за 2016 рік на суму 637,8 тис.грн.

З метою протидії незаконному вивезенню за межі митної території України в митному режимі «Експорт» лісоматеріалів необроблених згідно з кодом 4403 УКТЗЕД видано розпорядження від 18.01.2017 № 1-р «Щодо посилення митного контролю за експортом лісоматеріалів».

На виконання вказаного розпорядження проводяться комісійні огляди вказаних товарів за участі співробітників управління адміністрування митних платежів та управління протидії митними правопорушенням з метою недопущення незаконного експорту лісоматеріалів необроблених.

На постійному контролі дотримання вимог митного законодавства України в частині повноти нарахування та сплати митних платежів.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення