Петру Порошенку прикордонники продемонстрували систему оперативного інженерного облаштування кордону

20.10 17:29    
Сьогодні Президент України Петро Порошенко прибув на базу 10 мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України, де йому було презентовано систему оперативного інженерного облаштування кордону на різних його ділянках та зразки сучасної техніки, які використовуються в охороні державного кордону України.
Під час візиту Глава Держави провів огляд особового складу підрозділів спеціального призначення і порядок його екіпірування та ознайомився з інженерним забезпеченням охорони державного кордону. Зокрема йому було презентовано швидкорозгортаємі інженерні загородження. Такі загородження перешкоджають руху порушників кордону у пішому порядку і на транспортних засобах та збільшують прикордонним нарядам час для їх затримання.
Також Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал презентував Президенту України новий зразок легкого тактичного автомобіля українського виробництва, який використовується для підвищення мобільності прикордонних нарядів та активності здійснення ними патрулювання в районах виконання завдань, скритність пересування на місцевості та забезпечує їх вогневу підтримку.
Окремо під час візиту Президент України відзначив роботу розвідувального органу прикордонного відомства в ході проведення антитерористичної операції на Сході країни та вручив Бойовий прапор управлінню інформації, яке сьогодні відзначає 14-ту річницю створення.
Президент України подякував прикордонній розвідці та зауважив, що з перших днів свого перебування на посаді він отримував від прикордонної розвідки інформацію, яка була дуже своєчасною, достовірною та неоціненною.
Крім того, Президент ще раз наголосив, що близько 18 тисяч прикордонників взяли участь у проведенні АТО, та разом з усіма військовослужбовцями вшанував пам'ять хвилиною мовчання прикордонників, які віддали своє життя за Україну.
Наприкінці свого візиту Петро Порошенко вручив державні нагороди військовослужбовцям, які проявили високопрофесійні дії, відзначилися як мужні та героїчні воїни під час захисту країни, а також вручив сертифікати на техніку, яка незабаром надійде у прикордонні підрозділи для охорони державного кордону.
«Одним із ключовим елементів безпеки держави в умовах російської агресії є міцний кордон. Ми маємо все зробити для того, щоб наші війська, наші прикордонники завжди були готові зупинити ворога, показати міць та силу захисника України», - зауважив Президент України.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення