Яке майбутнє ви будуєте для себе і своїх дітей

19.07 16:03    
Тіна Кароль. "Бумбокс". Іван Дорн. "Время и Стекло". Олег Винник. "Океан Ельзи". Ці імена сьогодні знають всі в нашій країні, і дуже багато - за її межами. Популярність, численні шанувальники, гастролі, зустрічі із зірками світового рівня, поїздки в інші країни з виступами або на зйомки, високі заробітна плата - в їх житті є все, до чого можна прагнути, чого хочеться бажати своїм дітям.

На питанні щодо гонорарів зупинимося окремо. Наші українські артисти високо цінуються як в країні, так і за її межами, і цифри - найкращий тому доказ. Наприклад, як стверджує один популярний в Україні таблоїд (https://vesti-ukr.com/kultura/273669-top-30-artistov), ​​до 2017 року група "Бумбокс" заробила близько 450 тис. Доларів, дует "Время и Стекло"- вже 1200000. дол, а Іван Дорн ще більше: 1700000. дол. Улюбленець жіночої частини нашої країни Олег Винник "поклав в кишеню" 1800000. дол.

Звичайно, це, так би мовити, касовий оборот - тобто, сума загальних надходжень, з яких ще потрібно відняти податки, заробітну плату танцюристам і музикантам, балетмейстерам і гримерів, витрати на зйомку відеокліпів, а також потрібно придбати музичні інструменти та обладнання, і т. д., і т.п. Незважаючи на це, рівень заробітків популярних українських артистів досить високий, і з доходами сезонних робітників, що збирають урожай в Польщі, їх не порівняти. І найважливіше те, що до такого життя можна прагнути, а ймовірність досягти успіху сьогодні є практично у будь-якої людини.
Яке майбутнє ви будуєте для себе і своїх дітей

Важливо розуміти, що переважна більшість відомих сьогодні музикантів - звичайнісінькі в минулому люди, зі звичайних "хрущовок" і дев'ятиповерхівок, розташованих у звичайних міських районах. Ці люди не народились в сім'ях олігархів, не належать до багатих династій. Просто всі вони - дуже талановиті і - що ще важливіше - працьовиті. Вони любили займатися музикою, їм це було цікаво, і вони працювали над собою, над підвищенням власної майстерності, щодня практикуючись у грі на інструментах, складаючи пісні та влаштовуючи виступи. Тому що лише в такий спосіб можна стати професіоналом - другого шляху не існує.
Подібне майбутнє може бути і у вас, і у ваших дітей. Український народ взагалі дуже обдарований музичними здібностями. Тому немає нічого дивного, що багато сьогоднішніх 20-річних музикантів вже пишуть свою музику англійською мовою і починають виступати на західних концертах і фестивалях. Поступово до них прийде майстерність, а за ним - і творча реалізація, і що логічно, матеріальний достаток.

Систематичні заняття музикою не тільки підвищують ймовірність благополуччя. Оскільки на мозковому рівні це дуже складний процес, дітям відвідування музичної школи, курсів або приватного викладача дозволяє поліпшити концентрацію уваги, активність поведінки, роботу пам'яті, допомагає краще планувати свої справи, і в перспективі - все подальше життя. Навчання та гра на музичних інструментах в похилому віці також позитивно впливають на самопочуття: активізуються мислительні процеси, розум стає ясніше.

Як же бути? - запитаєте ви.
По-перше, дати собі або своїй дитині розвиватися в цьому напрямку: знайти хорошу школу або викладача, і займатися. Одночасно відвідувати концерти, спілкуватися з іншими учнями та музикантами, що вже реалізувались, спостерігати за тим, що і як роблять лідери, і прагнуть стати краще.
По-друге, обзавестися інструментом пристойного рівня. Всупереч поширеній думці, що вчитися можна на чому завгодно, а хорошу акустичну гітару або цифрове піаніно можна буде придбати потім, починати бажано відразу на якісному інструменті, тим більше, що вони сьогодні на українському ринку є, і вибір величезний.
Яке майбутнє ви будуєте для себе і своїх дітей

З 28 липня в Житомирі починає роботу салон музичних інструментів "МузТорг". Це ім'я відоме музикантам України більше 10 років, аналогічні салони є в Києві та Чернігові. Саме тут багато відомих сьогодні артистів робили свої перші покупки, і тут продовжують купувати акустичні та електрогітари, комбіки, синтезатори, барабани, студійні монітори і обладнання для звукозапису.

"МузТорг" офіційно (!) представляє на ринку України продукти таких всесвітньо відомих марок, як Fender, Gibson, Ibanez, Taylor, TAMA, KORG, Mackie, JBL Professional, AKG та багатьох інших. Це означає, що тепер ви маєте доступ до інструментів світового рівня, за допомогою яких творять музику і змінюють життя на краще такі зірки, як Мадонна, Depeche Mode, Gorillaz і сотні інших.
Яке майбутнє ви будуєте для себе і своїх дітей

Залишилося найпростіше: наважитись, прийти в ТРЦ "Глобал", щоб вибрати в "МузТорг" інструмент, та приступити до занять. І власними руками побудувати своє майбутнє і майбутнє своїх дітей.
Ласкаво просимо!

Офіційний сайт - http://www.muztorg.ua
Сторінка fb - https://www.facebook.com/muztorgukraine
Сторінка inst - https://www.instagram.com/muztorg_ua

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:07
На пожежі в Ужгороді одну людину врятовано та двадцять ...
Сьогодні 00:05
Станом на 17 березня профінансовано на пенсійні виплати ...
Сьогодні 00:02
У Запоріжжі ліквідовано шахрайський call-центр, який ош ...
Вчора 23:58
Самопроголошеного голову Димерської ОТГ засуджено за сп ...
Вчора 23:54
У Львові два укриття на заводі приведуть в належний ста ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
12 березня 16:56
У Житомирі водій «Toyota Camry» побив чоловіка, якого л ...
05 березня 16:02
У Житомирі поліція викрила шахрая, який «надавав матері ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення