Підроблені документи, номерні знаки та контрафактну продукцію виявили правоохоронці на Одещині

12.08 13:19    
На цей час тривають слідчі дії.

Оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби отримали інформацію стосовно незаконного виготовлення та введення в обіг свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу на автомобіль «BMW-X5». За цим фактом, було направлено повідомлення до Котовської місцевої прокуратури в Одеській області та відомості внесено до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

В рамках досудового розслідування за вказаним кримінальним правопорушенням оперативниками було організовано взаємодію з відповідними взаємодіючими органами та проведено заходів по пошуку і фіксації фактичних даних злочинної діяльності.

Учора на підставі ухвали суду оперативними співробітниками Південного регіонального управління, під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури проведено обшук в м. Балта. За результатами проведеного обшуку, виявлено та вилучено автомобіль «BMW-X5», а також ряд предметів, які відібрано як докази скоєного злочину, а саме – оригінали свідоцтв про смерть так званої ПМР та Республіки Молдови, бланки довіреностей ПМР, реєстраційні номерні знаки на автомобілі та інші.

Транспортний засіб вилучено Котовською місцевою прокуратурою. Попередня сума оцінки склала 405 тисяч гривень. На цей час тривають слідчі дії.

Крім того, оперативниками цього ж регіонального управління Держприкордонслужби отримано інформацію, щодо незаконного виготовлення та збуту через інтернет-магазин підакцизної продукції. По цьому факту до УДФС у Вінницькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, відповідальність за які передбачено ст. 190, 204 Кримінального кодексу України. Це повідомлення внесене до ЄРДР.

В подальшому, з метою викриття схеми та документування фактів протиправної діяльності, виявлення місць виготовлення та накопичення підакцизної продукції, на підставі доручення слідчого ДФС проводились заходи, в результаті яких було встановлено ряд адрес можливого накопичення цієї контрафактної продукції.

Так, учора спільною слідчо-оперативною групою у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби та співробітників слідчого відділу фінансових розслідувань УДФС у Вінницькій області, в рамках невідкладної слідчої дії, здійснено обшук помешкання та гаражного масиву в м. Могилів-Подільський, що на Одещині. За результатами обшуку було виявлено велику кількість упаковок з рідиною з характерним запахом спирту з маркуванням відомих брендів алкогольної продукції.

Наразі тривають подальші слідчі дії.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 14:41
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримали бойовики, як ...
Сьогодні 14:40
У «Порубному» виявили громадянку, яка обладнала сховок ...
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 14:39
Синтезував амфетамін у підвалі багатоповерхівки, а в ди ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення