В Адміністрації Держприкордонслужби відбулася нарада з нагоди початку нового навчального року

03.09 15:22    
У ході наради відмічалося, що Державна прикордонна служба України продовжує послідовно реформуватися, і в цьому напрямку триває робота над приведення навчальних закладів відомства до кращих міжнародних стандартів.

У навчальних закладах Державної прикордонної служби України, зокрема в Національній академії ім. Богдана Хмельницького, Головному центрі підготовки особового складу ім. генерал-майора Ігоря Момота, Кінологічному навчальному центрі, Навчально-тренувальному загоні морської охорони розпочався новий навчальний рік та пройшли відповідні урочисті заходи.

Зауважимо, що тільки в Національну академію Державної прикордонної служби цьогоріч поступило 370 осіб - випускників загальноосвітніх навчальних закладів та військовослужбовців за контрактом, а це на 20% осіб більше, ніж минулого року. Також зазначимо, що така кількість першокурсників стала найбільшою за останні два десятки років.

Cьогодні з нагоди нового навчального року з керівниками навчальних закладів та регіональних управлінь Адміністрація Держприкордонслужби провела відеоселекторну нараду.

Заступник Голови Державної прикордонної служби України Олег Бляшенко привітав усіх з початком навчань та дав деякі настанови.

Він зауважив, що вперше в історії в прикордонному відомстві розпочалася підготовка офіцерів оперативно-стратегічного рівня. Для цього в Академії Держприкордонслужби створено кафедру, де введена спеціальність «Національна безпека (у сфері прикордонної діяльності)».

У ході наради відмічалося, що Державна прикордонна служба України продовжує послідовно реформуватися, і в цьому напрямку триває робота над приведенням навчальних закладів відомства до кращих міжнародних стандартів. При цьому глибина, якість і обсяг знань, які здобувають військовослужбовці – це національний капітал, що в подальшому продовжить захищати країну і забезпечить сталий розвиток нашої держави.

Окремо Олег Вікторович звернувся до педагогів та наставників. Він висловив впевненість, що саме їхній внесок у справу виховання патріотів Вітчизни буде сприяти подальшому розвитку національної української військової школи, вдосконаленню підготовки нового покоління захисників Батьківщини, які будуть якісно виконувати покладені на них завдання із захисту України.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 12:06
Волынь примет 500 вынужденных переселенцев из Донецкой ...
Сьогодні 12:03
Волинянки мають потужний волейбольний удар
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення