Енергоефективні вікна від ТМ «Візаж»

25.09 11:07    
Металопластикові вікна сьогодні стали потребою у кожній оселі, як і затишок та комфорт. Підібрати саме той продукт, який ідеально підійде саме вам, зможете у компанії «Візаж», що вже більше двадцяти років турбується про кожного клієнта. Серед широкого асортименту продукції кожен знайде те, що шукає: пластикові вікна німецьких та українських виробників, склопакети, ролети (рольставні, ролетні решітки), жалюзі (вертикальні, горизонтальні, ролетного типу та «день-ніч»), алюмінієві конструкції, фасадні системи, ворота (промислові секційні та гаражні).

В умовах сучасного життя кожен з нас знає, що якість має свою ціну, але бажання заощадити завжди знаходить своє місце. Економія повинна бути розумною, якщо це стосується віконних конструкцій, то комфорт вашої оселі повинен бути забезпечений на тривалий період часу. У пору поступового зниження температури це надзвичайно актуально.

Що ж таке енергоефективність? Усе просто, це збереження тепла, що дозволяє заощадити на опаленні, суть якого полягає в опорі тепловіддачі. Чим більший цей показник, тим кращі теплоізоляційні якості продукту. Тому при встановленні вікон варто звертати увагу на класи енергоефективності, що регламентуються Державним Стандартом України.
Енергоефективні вікна від ТМ «Візаж»

Через зниження температури скло поступово охолоджується і активно передає холод всередину приміщення. Вікна компанії «Візаж» мають спеціальне енергозберігаюче покриття, що віддзеркалює інфрачервоне випромінювання назад до приміщення, таким чином забезпечується процес високої теплоізоляції.

Постає питання, як бути влітку? У теплі пори року напилення на поверхні вікна віддзеркалюватиме випромінювання з вулиці, що не дасть сонцю нагріти температуру приміщення. Це означає, що віконні конструкції з енергозберігаючим напиленням підтримують оптимальний рівень температури у приміщенні в залежності від пори року.
Енергоефективні вікна від ТМ «Візаж»

Сьогодні придбати вікна стає набагато простіше, адже існує програма часткової компенсації утеплення – IQ-energy. Власники приватних квартир та будинків можуть отримати кредит на придбання вікон у комерційних банків, що є учасниками програми (АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ «ОТП Банк», АТ «УкрСиббанк», ПАТ «Креді Агріколь Банк»). Ця програма працює не лише з фізичними особами, а й з ОСББ та діє на законодавчому рівні з метою стимулювання населення здійснювати енергоефективні заходи. Як це діє? Європейська програма відшкодовує 35% кредиту, який ви берете на купівлю енергоефективних конструкцій, до яких також відносять і вікна з енергозберігаючими склопакетами.
Енергоефективні вікна від ТМ «Візаж»

Обираючи компанію «Візаж» у Житомирі, ви отримаєте: безкоштовну консультацію від провідних спеціалістів, повний спектр інформації щодо компенсації 35% за європейською програмою IQ-energy, демонтаж та монтаж металопластикових конструкцій на високому професійному рівні, обов’язкову гарантію на увесь асортимент продукції, доставку металопластикових конструкцій по Житомирській, Київській, Вінницькій, Хмельницькій областям та змогу сплатити за послуги через POS-термінал.
Енергоефективні вікна від ТМ «Візаж»

Купуючи продукцію від ТМ «Візаж» ви отримаєте не лише бажану економію енергії, але й значно знизите витрати на комунальних платежах – підвищений комфорт не лише у приміщенні, але й у вашому гаманці. Подбайте про затишок у своїй оселі - завітайте у компанію «Візаж» у Житомирі за адресою вул. Перемоги, 10 та оберіть продукцію, що подарує вашій сім’ї теплі зимові вечори.
«Візаж» - вікна нашого міста! Замовляйте у виробника!

Телефон: (0412) 41-84-40; (0412) 41-84-41; (067) 442-52-09
Детальна інформація про компанію та послуги на сайті: visage.zt.ua
Сторінка у Facebook – https://www.facebook.com/okna.dveri.zhitomir/
Сторінка в Instagram - https://www.instagram.com/visage_zhitomir/

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення