Від якості програмного забезпечення залежить безпека персональних даних користувача

11.02 20:00    
Безпека персональних даних та ліцензійне програмне забезпечення
Практично щодня ми звертаємось за допомогу до своїх мобільних гаджетов, комп’ютерів та інших технічних засобів. Без цих сучасних пристроїв та відповідних технологій майже неможливо уявити сьогоднішню цивілізацію та її рівень розвитку. Нажаль, як і все, що існує у світі не є вічним. Рано чи пізно комп’ютери, мобільні телефони та планшети починають давати збій у своїй роботі. Зазвичай, причинами таких прикростей можуть бути або поламка якихось важливих комплектуючих, або ж збій у програмному забезпеченні. І, якщо у випадку зламаної якоїсь деталі її можливо замінити, то у разі виникнення проблем через псування програмного забезпечення, прийдеться звертатися за допомогою до відповідних спеціалістів. Важливо знати, що більшість експертів та фахівців з комп’ютерних програм радять споживачам використовувати в своїх гаджетах та комп’ютерах лише ліцензійні програми. Адже в такому випадку користувач може бути спокійним, що його пристрій працюватиме повноцінно та без збоїв. Тим більше, що придбати ліцензійне програмне забезпечення сьогодні не складає ніяких проблем.

Ще прикрим та гірким досвідом можуть поділитися ті, хто зіштовхнувся зі шкідливими програмами та вірусами. Саме більшість з них виникає або з’являється в комп’ютері через використання неліцензійних програм, які несуть в цілому загрозу безпеці самого пристрою та персональних даних користувача. Тому найкращим рішенням є придбання тільки ліцензійного програмного забезпечення, яке зведе до мінімуму можливі проблеми при роботі комп’ютерів та мобільних гаджетов.

Гаджети та комп’ютери: Чому варто встановлювати програмне забезпечення
Сучасний світ розвивається досить стрімкими темпами, особливо це стосується технічного боку. Епоха комп’ютеризації, мобільного зв’язку та необмежених можливостей Інтернету в прямому сенсі просто перевернула життя навіть самого звичайного мешканця нашої планети. На сьогоднішній день досить важко уявити родину, яка б не користувалася Інтернет-техногіями та послугами мобільного зв’язку. Майже кожна людина має у своєму розпорядження мобільний телефон або навіть сучасний смартфон чи планшет, завдяки яким знаходиться на постійному зв’язку з навколишнім світом. Що вже казати про потужні комп’ютери, які оточують нас як на роботі, так і дома. Соціальні мережі, перегляд улюблених відеофільмів та кінострічок, зберігання безліч родинних фото, прослуховування музики, різноманітний світ захоплюючих розваг і комп’ютерних ігор та, звичайно, просто необмежені можливості Інтернета щодо пошуку та зберігання цінної інформації. Звичайно, подібні властивості комп’ютерних та Інтернет-технологій спрямовані на допомогу людству, особливо в таких напрямках, як професійна діяльність, а також дозвілля. Правда власникам гаджетів не варто забувати, що для повноцінного функціонування комп’ютерів, ноутбуків, смартфонів та планшетів, потрібно, аби вони не лише працювали, але й були забезпечені ліцензійним програмним забезпеченням. При цьому також важливо, аби ці програми були фахово встановлені на пристрій.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення