Розмитнення автомобіля: Або чому купують та ввозять старі авто

10.03 23:09    
Купівля транспортного засобі – як зекономить та не втратити на якості
Для багатьох вітчизняних автолюбителів, які планують зекономити, цілком привабливим є купівля автотранспорту, який прибув з-за кордону, де ним користувались іноземці. Як правило, більшість таких автомобілів знаходиться в відмінному стані, а ціна – досить низька. Особливо, якщо транспортний засіб знаходився у користуванні в такій країні, як Німеччина. В цій країні влада досить ретельно слідкує за якістю автомобілів та їх екологічністю. Що вже казати про просто ідеальний стан автомагістралей, через що самі автомобілі знаходять у просто ідеальному стані. Тому придбати транспортний засіб та правильно розмитнити авто, який привезли з Німеччини – це мета досить великої кількості вітчизняних автовласників.

При цьому наші співвітчизники можуть як самі відвідати іноземну державу та оформити купівлю автомобіля, який сподобався. Або ж замовити у професійних ділків-посередників, які налагодили увесь процес купівлі, пригону, перетину кордону та оформлення необхідних документів.

Автомобіль з-за кордону та його привабливість для вітчизняних водіїв
На сьогоднішній день все більше наших співвітчизників віддають перевагу користуванню власним автотранспортом, ніж громадським. Адже мало знайдеться таких пасажирів, котрі хоча б раз у житті не зіштовхнулися із проблемами під час проїзду в тролейбусі, автобусі або ж маршрутному таксі. Зазвичай, свій власний автомобіль дарує своєму власнику не лише подих свободи у пересуванні, але й комфортні умови, коли ніхто не штовхається, не відволікає увагу своїми непристойними криками чи неприємними запахами. Ось чому так стрімко росте кількість тих, хто вже керує своїм власним автотранспортом, або ж мріє його придбати.

Зазвичай, при наших реаліях, більших наших співвітчизників не мають можливостей придбати новеньке авто у спеціалізованому дилерському автосалоні. І причини, які криються у даній проблемі, звичайно ж фінансові. Криза, несприятливі чинники в економіці, непередбачувані великі тарифи на комунальні послуги та зростання цін на продукти, не дають можливості багатьом родинам акумулювати достатньо коштів на придбання новенького автомобіля в автодилерів. Тому найдоступнішим виходом з цього складного стану є придбання автомобіля, який вже перебував у користуванні. Зазвичай, найпопулярнішим є варіант, коли такий транспорт купується за кордоном та при ганяється до нашої країни. Варто враховувати, що такий транспорт є набагато якіснішим і надійнішим, ніж більшість новеньких моделей вітчизняного автопрому.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення