Використання платіжної системи елітних карток: Від подорожей – до шопінгу

22.09 22:59    
Відрядження та туристичні подорожі з карткою platinum
Сьогодні дуже багато українців регулярно літають за кордон, хтось по діловим питанням, хтось на відпочинок, а деякі просто з цікавості, подивитися інший світ та ознайомитися з різними цікавинками. Тому під час таких вояжів картка platinum стане, ну просто, незамінним помічником. Для когось в нагоді стануть рекомендовані готелі від партнерів, щоб засилитися лише в найкращих апартаментах, як кажуть для самих вибагливих та елітних клієнтів, а для любителів шопінгу – цікаві бутіки та салони. Тому безперечно картка platinum надасть значну користь своїм власникам під час подорожей в любу країну світу.

Перелік усіх привілеїв та переваг, які пропонує платіжна система банки зазвичай доповнюють ще й своїми програмами, які можуть стати корисними клієнтам. До списку цих послуг можуть входити спеціальні умови кредитування, сервіси дистанційного обслугу та багато іншого. Завдяки інноваційній безконтактній технології зручність використання картки стала ще більшою, і усього в один дотик, легко оплачувати та користуватися ексклюзивними послугами та привілеями.

Привілеї елітної картки під час відвідування сучасних медзакладів
Найкращі сучасні медичні заклади, клініки естетичної медицини, салони краси та інші центри здоров’я, які є партнерами платіжної системи надають свої послуги за значно дешевшою вартістю, тому значною перевагою використання картки елітного класу стане гне лише можливість отримати лише найкращі послуги від найкращих професіоналів в своїй сфері, але й при цьому заплатити не всі свої гроші. Особливо подібні привілеї дуже актуальні, коли негайна потреба в подібних послугах виникає терміново і немає часу та можливостей шукати якісь варіанти вирішення питання.

Гарантована якість та знижки на послуги партнерів стануть в нагоді та допоможуть у вирішенні усіх складностей та непередбачуваних ситуацій. Крім того, переваги картки в сфері краси та медицини можуть знадобитися під час подорожей за кордон, коли потрібна медична страховка та поліс.

Переваги платіжної системи елітних карток
До речі, якщо ви захочете поповнити свій гардероб брендовими речами відомих італійських дизайнерів або потішити свою малечу обновками, багато магазинів надають власникам елітних карток значну знижку, тому для того, щоб придбати по справжньому гарну та якісну річ зовсім не обов’язково їхати на шопінг до Італії чи Франції, а усе до смаку можна купити в рідному Києві чи Дніпрі, та ще й за доволі доступною ціною.

Усі переваги платіжної системи елітних карток вже оцінили багато українців, тому логічно, що кількість клієнтів, які постійно користуються картка platinum регулярно збільшуються.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення