Сучасний шопінг в Україні та популярність Чорної п’ятниці в торгових мережах

11.09 12:53    
Торгові мережі: Від розпродажу товарів – до акційних пропозицій
Чорна п’ятниця в Україні віднедавна стала дуже популярною подією, і щорічно збільшується не лише кількість покупців, але й розширюється перелік торгівельних точок, які приймають участь в цій акції. Оскільки вже наближається чорна п'ятниця 2020 список магазинів можна дізнатися вже сьогодні, та визначитися із пріоритетами в покупках та розпланувати свій бюджет. Щорічно кожної останньої п’ятниці листопада відбувається наймасштабніший та найулюбленіший захід не лише для усіх шопоголиків, але й для більшості громадян, адже це можливість придбати різноманітні товари з величезними знижками та за самими доступними цінами.

Сучасний шопінг в Україні та популярність Чорної п’ятниці в торгових мережах Оскільки більшість торгівельних точок влаштовують справжнісінький обвал цін на весь асортимент своїх товарів, то обрати і купити стильний одяг, брендові взуття чи побутову техніку просто, легко і доступно. Тому так популярні подібні розпродажі, адже покупців приваблюють:
  • Легкість та доступність
  • Знижки та акційні ціни
  • Участь у масштабній акції
  • Великий асортимент акційних товарів
  • Брендові та стильні товари


Black Friday та її популярність серед шопоголиків
Ще недавно зовсім невідома в нашій країні Black Friday, сьогодні стала найулюбленішою для багатьох подією, яку дехто чекає цілий рік, щоб придбати усе необхідне та омріяне за доволі прийнятні ціни. Акції та величезні знижки приваблюють покупців, тому товари розкуповуються з величезною швидкістю. Проте, для того, щоб скористатися знижками чорної п’ятниці нема потреби в багаточасових походах по магазинам та трати свій час на вистоювання в чергах, оскільки усе ,що хочеться можна замовити в інтернет-магазинах, які вже давно долучилися до цього заходу і пропонують свій асортимент також з не менш привабливими знижками.

Крім, того це надзвичайно зручно для мешканців невеликих міст та селищ, де немає крупних магазинів, тому можливість придбати ті чи інші товари з великими знижками онлайн є вигідним та зручним.

Чорна п’ятниця в Україні та масштабні знижки
Знижки чорної п’ятниці дійсно вражають, оскільки деякі товари продавці можуть пропонувати навіть на дев’яносто відсотків нижче ніж в звичайні дні, і зрозуміло, що від подібної пропозицію важко відмовитися. Тому це не лише шанс купити якісні та потрібні речі за доступну ціну, але й значно зекономити свій бюджет і придбати ще щось не менш потрібне, від чого відмовлялися останнім часом. І якщо першочергово до цієї незвичної події в нашій країні долучилися переважно магазини побутової техніки, одягу та взуття, то сьогодні майже усі напрямки торгівлі та всіх груп товарів можна побачити в списку торгівельних точок, це і будівельні супермаркети, і зоомагазини, і багато інших.

Тому до цього ціно паду готуються не лише клієнти, а й торгівельні точки, щоб не лише реалізувати свою продукцію та отримати виручку, а й збільшити клієнтів та заявити про себе.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення