У Житомирі учні 19-ї школи переймають фінансовий досвід у менеджерів ПриватБанку

13.04 10:40    
Житомирські школярі продовжують підвищувати свою фінансову грамотність. ПриватБанк провів фінансовий урок для учнів ЗОШ №19, а також під час квесту поділився з дітьми всіма секретами банківського відділення.

Урок фінансової грамотності вчить дітей як заощаджувати, накопичувати, як правильно розпоряджатись кишеньковими грошима, як визначати фінансові цілі і як їх досягати.

А під час квесту у самому ПриватБанку діти змогли побачити роботу клієнт-менеджерів, спеціалістів з обслуговування клієнтів, касирів, впоратись із завданнями та відшукати кейс із загубленими грошима. До того ж, учні отримали відповіді на всі питання, які їх цікавили.

Зокрема, графік роботи працівників банку; які якості характеру важливо мати, щоб працювати та досягати кар’єрного росту у ПриватБанку; чи були спроби пограбування банку, як проводять дозвілля працівники банку; які книги читають менеджери; чи можуть діти підзаробити з ПриватБанком.

Квести та уроки фінансової грамотності у ПриватБанку проводяться у рамках програми ЮніорБанк. ЮніорБанк – це програма ПриватБанку, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії, бізнес-квести.

Крім цього, в Житомирі відкрито першу квест-кімнату “Загублені у банку”. Батьки юних житомирян мають змогу відволікти своїх дітей від комп’ютерних ігор і привчити їх до розвиваючих інтелектуальних розваг.
Ідея належить команді ЮніорБанку. Саме тому квест-кімната розташована у приміщенні Житомирського регіонального управління ПриватБанку за адресою вул. Перемоги, 99.

Задача учасників квесту - якнайшвидше знайти вихід із кімнати, розгадуючи головоломки за допомогою логіки і знань про банківські сервіси. У такий спосіб можна натренувати увагу, навчити себе дивитись на звичні предмети по-іншому, грати в команді і перевірити себе на рішучість в екстремальних умовах.
Для участі у квесті потрібно звернутись до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати за безкоштовним номером цілодобової підтримки 3700. Єдина умова участі - наявність будь-якої картки ПриватБанку у батьків і карти ЮНІОРА у дітей.
Відкрити ж картку ЮНІОРА для дитини, а також інші картки ПриватБанку для дорослих клієнтів можна у будь-якому з 60 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення