Затримано житомирських п'яних студентів, котрі відібрали у таксиста авто, збили інспектора ДАІ та зпалили «Шевроле»

Затримано житомирських п'яних студентів, котрі відібрали у таксиста авто, збили інспектора ДАІ та зпалили «Шевроле»

19.05 14:05    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в прес-центрі МВС України, близько півночі 18 травня до Новоград-Волинського міськвідділу міліції зателефонував 40-річний мешканець райцентру, що працює таксистом в одній зі служб радіотаксі міста. Він повідомив, що буквально хвилин 20 тому в с. Майстрова Воля на нього напали невідомі особи, які, побивши заявника та заволодівши його автомобілем і особистими речами, з місця пригоди зникли.

Правоохоронці миттєво зреагували на тривожне повідомлення: в руках у зловмисників був автомобіль, і невідома скільки ще лиха могли вони наробити на дорозі. Відтак не можна було втрачати жодної хвилини,

На території Новоград-Волинського та прилеглих районів було введено в дію оперативний план під умовною назвою «Перехоплення», Всі патрульні наряди, що на той момент несли службу, було зорієнтовано на розшук злочинців. Інспекторами Державтоінспекції відпрацьовувалися усі ймовірні напрямки руху розшукуваного автомобіля, на постах же активізувалася робота з перевірки схожих за ознаками авто та їх водіїв,

Рухаючись по вулиці Шепетівське шосе в Новограді-Волинському інспектори одного з екіпажів ДПС помітили автомобіль таксі «Шевроле», який їхав їм назустріч. Ознаки авто явно співпадали із зазначеними в орієнтуванні. З увімкненими на патрульному автомобілі червоно-синіми проблисковими маячками, правоохоронці почали переслідування підозрілого авто, вимагаючи від водія зупинки. Проте ця вимога була проігнорована, натомість водій, намагаючись втекти, збільшив швидкість. Більше жодних сумнівів у працівників ДАІ щодо підтвердження власних підозр не виникало.

Інформацію про напрямок руху підозрілого автомобіля одразу було передано іншим екіпажам. На 227-му км автодороги Київ - Чоп автомобіль «Шевроле» різко змінив напрямок руху та здійснив наїзд на інспектора дорожньо-патрульної служби, який подавав знак про вимогу негайної зупинки транспортного засобу.

Але й той факт, що поранено людину, водія «Шевроле» не змусив зупинити автомобіль. Навпаки, він виїхав на зустрічну смугу руху, звідки раптово з'їхав у кювет. Ще через декілька сотень метрів перегони так само несподівано припинилися, оскільки автомобіль таксі спалахнув. З палаючої машини встигли вибратися водій та ще троє пасажирів. Усі вони кинулися врозсип по полю.

Тим часом було організовано негайну госпіталізацію постраждалого інспектора ДПС. На місці пригоди почали працювати слідчо-оперативні групи УМВС та Новоград-Волинського міськвідділу міліції,

Завдяки злагодженим оперативним діям міліціонерів чотирьох підозрюваних вдалося затримати упродовж 2 годин. Ними виявилися 18-річні студенти одного з навчальних закладів м. Новограда-Волинcького. За попередніми даними, згідно з медичним обстеженням, молодик, що знаходився за кермом викраденого авто, перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом прокуратурою вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтями ч+ 2 187 (Розбійний напад), ч. 2 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), 286 (ДТП внаслідок якої особа отримала тілесні ушкодження)Кримінального кодексу України.



ВЗГ УМВС України
в Житомирській області

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення