На Житомирщині міліція з’ясовує обставини загибелі 9-місячної дитини

На Житомирщині міліція з’ясовує обставини загибелі 9-місячної дитини

26.04 12:33    
Трагедія трапилася днями у м. Коростені, що на Житомирщині. Молода мати пішла на прогулянку містом зі своїм 9-місячним сином, але додому повернулася уже без нього. Бабуся знайшла дитину за сотню метрів від хати, на жаль, уже неживою. За фактом смерті хлопчика міліція відкрила кримінальне провадження.

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в СЗГ УМВС України в Житомирській області, у той злощасний день 18-річна жителька м. Коростеня, помістивши у дитячий візок 9-місячного сина, попрямувала на прогулянку. Дівчина мешкає разом зі своєю бабусею на околиці районного центру. Відтак, шлях до центрального парку був неблизьким і складним, зважаючи на бездоріжжя.

У місті жінка зустрілася зі своїми знайомими, з якими й провела увесь день, активно споживаючи міцні напої. Додому попрямувала лише близько півночі. Дитина на той час у візочку заснула. Неабияк захмеліла мати вже було майже дісталася до будинку, але за сотню метрів від рідного порогу, візочок раптом загруз на бездоріжжі. Спроби дівчини виїхати на чисту стежку не увінчалися успіхом. Врешті-решт, візок перекинувся і з нього просто в калюжу випала дитина. Витягти хлопчика з болота мати не спромоглася. Відтак, попрямувала до хати.

На порозі її зустріла бабуся, яка занепокоїлася відсутністю дитини. Відтак, літня жінка мало не босоніж кинулася на пошуки хлопчика. Спочатку помітила перевернутий дитячий візок, а після побачила й свого правнучка, що лежав у калюжі. На жаль, дитина була вже мертвою.

«Швидка допомога», що прибула на місце події, тільки зафіксувала смерть хлопчика. А слідчо-оперативна група Коростенського міськвідділу міліції почала з’ясовувати всі обставини трагедії. Слідчі розглядають декілька версій розвитку подій, з яких основною є викладена вище. За результатами низки призначених експертиз, буде визначено остаточну правову кваліфікацію дій горе-матері.

– Проведена судово-медична експертиза засвідчила, що смерть дитини настала внаслідок асфіксії в результаті утоплення, - коментує перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук. – Наразі з’ясовуються причинні зв’язки між наслідком трагедії та діями матері. До речі, експерти зафіксували, що остання перебувала в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Слід зазначити, що правоохоронцям доводилося і раніше мати справу з молодою горе-матір'ю. Два роки тому вона була замішана у вчиненні грабежу. Тоді суд виніс покарання умовним строком. Нині за вчинені дії, в залежності від прийнятого правоохоронцями рішення, їй таки доведеться відбувати реальний термін ув'язнення.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення