Успішна кар'єра на виробництві у Житомирі - це реальність

27.07 10:52    
Щороку тисячі людей в усьому світі шукають свою першу роботу. В сучасних умовах проблема зайнятості набуває особливої гостроти, оскільки освіта, отримана у престижному навчальному закладі, не гарантує стабільної і високооплачуваної роботи.

Житомирський м'ясокомбінат – це компанія, в якій можна досягти професійного успіху, навіть якщо ви тільки починаєте усвідомлювати своє покликання. Для тих, хто хоче і вміє працювати, двері Житомирського м'ясокомбінату завжди відкриті. У нас ви можете реалізувати свої таланти та примножити свій досвід.
Компанія надає можливість професійного росту. На підприємстві розроблена та діє система навчання та підвищення кваліфікації. Початківці проходять корпоративне навчання, професіонали – підвищують свою кваліфікацію.

Тут, освоїти нову справу «з нуля» і зробити блискучу кар'єру – це реально, підтвердження цьому історії успіху співробітників підприємства:
Успішна кар'єра на виробництві у Житомирі - це реальність Ілющенко Сергій Олександрович – старший механік ремонтно-механічної служби М ясопереробного цеху .Після закінчення ЖДТУ у 2011р. , був прийнятий слюсарем-ремонтником ремонтної служби ,у 2012р.-переведений на посаду механіка. З липня 2016р. очолює посаду старшого механіка.











Успішна кар'єра на виробництві у Житомирі - це реальність Чаюн Михайло Михайлович –майстер термічного відділення, загальний стаж роботи на підприємстві – 10,5 років. У 2007р.був прийнятий на посаду вантажника. Після закінчення Житомирського державного агроекологічного університету в 2009р. пройшов шлях від апаратника термічного оброблення ковбасних виробів до майстра відділення.










Успішна кар'єра на виробництві у Житомирі - це реальність Задірей Наталія Віталіївна – на даний час начальник фасувального-пакувального відділення, загальний стаж роботи на підприємстві – 7 років. Після Житомирського державного агроекологічного університету , була прийнята на підприємство у січні 2010р. на посаду м’ясопродуктів.Через рік роботи була призначена комірником, далі – майстром.










Успішна кар'єра на виробництві у Житомирі - це реальність Ориховська Юлія Петрівна-директор з матеріально-технічного постачання. У 2012р.була прийнята менеджером з постачання, з 2014р.працювала начальником відділу . З травня 2015р.призначена на посаду директора з матеріально-технічного постачання.











Приєднуючись до Житомирського м'ясокомбінату, ви стаєте членом команди професіоналів, долучаєтесь до багаторічних традицій, отримуєте широкі можливості для професійної самореалізації та кар'єрного росту.

Не зволікайте, дайте початок вашому зростанню - прийдіть на співбесіду за адресою : м. Житомир, вул. С. Параджанова 127 . Відділ підбору персоналу. (каб. №23) або за телефонами: (0412) 42 38 23; (067) 412 20 04; (067) 413 35 90.

Офіційний сайт – http://zhmk.com.ua/
Спільнота в fb – https://www.facebook.com/groups/1954922064755422/

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення