Анжеліка Лабунська: кадрові ротації в Житомирській «Батьківщині» відповідають політичним викликам

Анжеліка Лабунська: кадрові ротації в Житомирській «Батьківщині» відповідають політичним викликам

07.09 10:13    
Житомирська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» проходить етап реорганізації, йде впровадження нових технологій управління з використанням «соціального ліфту» для партійного активу регіону.

Про це повідомила прес-служба Житомирського обласного осередку.

«Кожен новий день кидає нові політичні виклики для обласної партійної організації ВО «Батьківщина», які вимагають швидкої реакції та рішучої протидії політичним опонентам. Саме тому ми спостерігаємо активні зміни у Житомирській обласній партійній організації ВО «Батьківщина», які направлені на покращення роботи політичної партії та її зміцнення», - впевнена голова обласного осередку партії Анжеліка Лабунська

Політичним бюро Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» взято курс на вдосконалення кадрової політики, коли люди призначаються на керівні посади не тільки за багаторічний досвід роботи в партійних структурах, а, в першу чергу, за вміння швидко оцінювати ситуацію і самостійно приймати фахове рішення в рамках Статуту партії.

Анжеліка Лабунська впевнена, що саме «Батьківщина» має стати для молодих політиків з районів області тим соціальним ліфтом, який допоможе отримати досвід керівника та політичного діяча не пристосуванцям, а тим, хто реально працює в інтересах українського народу, у кого на рахунку є досягнення та конкретні справи.

Україні потрібні зміни, але кажуть, що для того, щоб змінити світ, потрібно почати з себе. Це добре розуміє ВО «Батьківщина», яка говорить своє рішуче «Ні» неробам та боягузам, які не здатні відстоювати краще майбутнє для наших дітей та стати на боротьбу з олігархами. Водночас тепер кожен член політичної партії ВО «Батьківщина» може бути впевнений у тому, що його робота знайде підтримку у партійного керівництва та допоможе зайняти гідне місце у лавах «Батьківщини».

Що стосується фактів виключення громадян з лав партії ВО «Батьківщина» на Житомирщині, то це «останній аргумент» в політичному житті обласної партійної організації.

«Батьківщина» - це демократична інституція. Ми можемо багато дискутувати з приводу вирішення важливих питань регіону, бути не згодними один з одним у підходах і стратегії. Але коли рішення прийнято, а людина умисно йде на порушення Статуту нашої партії і ігнорує рішення партбюро, до неї залучаються дисциплінарні санкції. І виключення з лав партії – це останній аргумент протидії махновщині в партії», - заявила Анжеліка Лабунська.

«Батьківщина» дорожить кожним членом партії, як фаховим політиком з великим досвідом роботи в партійних структурах так і молодим політиком, який робить перші кроки в політичному житті, і тому помилка не є підставою для виключення людини з партії. Ми команда однодумців і розуміємо, що не помиляється той, хто нічого не робить.

«Батьківщина» на Житомирщині стрімко оновлюється, то ж Голова обласного партійного осередку закликає молодих політиків вступати до лав партії, аби реалізувати свій потенціал на благо громади області і рідної України.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення