Заява групи «1+1 медіа» про причини зникнення національних каналів у абонентів групи компаній кабельного телебачення «Телемережа» Житомира

Заява групи «1+1 медіа» про причини зникнення національних каналів у абонентів групи компаній кабельного телебачення «Телемережа» Житомира

29.01 12:40    
Нам стало відомо, що група компаній кабельного телебачення «Телемережа» у місті Житомир дезінформує населення про причини відключення каналів групи «1+1 медіа» у своїх абонентів. Вважаємо, що глядачі повинні знати про обставини, чому національні канали зникли з їх кабельних пакетів і з чиєї вини тепер вони не можуть дивитися улюблені шоу та програми.

У грудні 2017 року група компаній кабельного телебачення «Телемережа» Житомира, до складу якої входять ТОВ «Житомирські інформаційні мережі» (засновники / бенефіціари: Привіденцева Оксана Валеріївна, Кузнєцов Анатолій Володимирович, Кирилов Олександр Анатолійович), ТОВ ТРК «Телеінформаційні технології» (засновники/бенефіціари: Привіденцева Оксана Валеріївна, Кузнєцов Анатолій Володимирович, Кирилов Олександр Анатолійович, Шкап Ірина Анатоліївна), ТОВ «Житомирський міський інформаційний центр − Телемережа» (засновники/бенефіціари: Привіденцева Оксана Валеріївна, Кузнєцов Анатолій Володимирович, Кирилов Олександр Анатолійович, Острожинська Тамара Никифорівна), відмовилася укладати контракт, що забезпечує рівні умови доступу глядача до каналів 1+1 медіа в порівнянні з іншими медіагрупами. Зокрема, керівництво групи «Телемережа» без обґрунтування і альтернативних пропозицій не прийняла нашу пропозицію, яка передбачала покупку пакета каналів «1+1 медіа» - 1+1, ТЕТ, 2+2, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН ТБ, Paramount Comedy за 1,5 грн за домогосподарство (з одного абонента). Станом на сьогоднішній день згадана вище група компаній так і не висловила бажання вступити в конструктивні переговори про співпрацю.

Запропонована нами ціна 1,5 грн за абонента діяла в рамках програми лояльності для всіх провайдерів України, які підпишуть договори на 2018 рік до 31.12.2017 і була сформована з урахуванням інфляції, яка торкнулася гривні за останні роки, для того, щоб ми і далі, в не зовсім простій для країни економічної ситуації, продовжували виробляти якісний контент і забезпечувати доступ пакету каналів 1+1 медіа для максимальній кількості глядачів.

Також «Телемережа» до сих пір не обґрунтувала її принцип формування співвідношення переліку каналів соціального пакета, де поряд з суспільними та національними каналами присутні нішеві. Ми виступаємо проти такої дискримінаційної політики пакетування.

Поки ситуація так і не вирішена, для перегляду рекомендуємо звернутися до альтернативних провайдерів, які транслюють канали групи «1+1 медіа»:

• Кабельний оператор «ФОП Калиновський» (райони Карбутовка, Короленко), тел. (04141) 46-06-71

• Домашнє ТБ від Київстару: https://kyivstar.ua/ru/home-kyivstar/zhytomyr

• Інтерактивне ТБ від Укртелекому: http://new.ukrtelecom.ua/tv/

• Oll.tv: http://oll.tv/iptv/ukraina

• Megogo: https://megogo.net/ru/tv

• Divan TV: https://divan.tv/tv/1-1-2

• Трініті ТВ: http://trinity-tv.net/

Також у глядача є можливість підключення до ефірного або супутникового ТБ.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Сьогодні 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Сьогодні 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Сьогодні 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Сьогодні 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Сьогодні 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Сьогодні 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Сьогодні 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Сьогодні 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Сьогодні 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення