Яна Зінкевич: Ми раді, що в нашій команді такі достойні люди, як Людмила Зубко

25.09 15:42    
Людмила Зубко, яку партія «Європейська солідарність» висунула кандидаткою у міські голови Житомира, зустрілась з волонтерами, молоддю і активною громадою міста, щоб обговорити "Маніфест успішного міста для людей". Цей документ є програмним планом дій, який Людмила Зубко розробила для розвитку Житомира.
До зустрічі з житомирянами долучилась також Яна Зінкевич, народна депутатка від партії «ЄС», ветеранка, доброволець-медик, командир медичного батальйону «Госпітальєри».
Яна Зінкевич: Ми раді, що в нашій команді такі достойні люди, як Людмила Зубко

«Партія «ЄС» і декларує, і виконує ключові постулати європейського розвитку України. Для мене як ветерана, дуже важлива підтримка армії, шлях до ЄС і вступ в НАТО. Саме наша партія – може, вміє і досягає цих результатів. Вона показала це за попередні 5 років. У нас дуже потужна команда, кожен представник якої є лідером у своєму напрямку», - наголосила Зінкевич.

За її словами, «місцеві вибори - це буде справжній бій і я рада, що такі люди як Людмила, які не зраджують своїм європейським ідеям і цінностям, долучились до нашої команди. Місцеві вибори - це шанс для достойних кандидаток, які вміють, мають гарні ідеї, можуть проявити себе і досягти потужних результатів. Жінка-депутат, жінка-мер, жінка-управлінець завжди більше опікуються турботою про людей. І такою кандидаткою є Людмила».
Яна Зінкевич: Ми раді, що в нашій команді такі достойні люди, як Людмила Зубко

В свою чергу, Людмила Зубко зазначила, що балотуватися у мери її спонукало бажання зробити рідне місто дійсно успішним і комфортним, де захочуть жити наші діти. «Кожного разу обираючи мера, громада має багато очікувань і, на превеликий жаль, багато розчарувань. Я готова і я розумію, що це дуже великий виклик. Я не шукаю роботи, я хочу, щоб моє місто було по-справжньому щасливим», - заявила Зубко.

«Ми часто чуємо, що успішне місто – це сучасне європейське місто. Ми часто чуємо, що успішне місто – це те місто, в якому хочеться жити і працювати. Ми часто чуємо, що успішне місто – це Житомир мрії. Для нас успішне місто – це місто, яке не залишають наші діти. Нас не влаштовує, коли кожна друга людина в Житомирі хоче поїхати за кордон. Нас не влаштовує, коли Житомир за цей увесь час так і не вибрався із «середнячків». У нас 16-те місце у рейтингу комфортності українських міст. Маємо зробити Житомир успішним містом для людей», - наголосила вона.

Серед питань, які потребують негайного вирішення, Зубко назвала стан інфраструктури і зокрема – якісне водопостачання, якого житомиряни чекають вже 5 років. Також треба вирішити проблеми переробки сміття, безпеки в місті тощо.

«Для мене результат – це склянка чистої води замість безкінечних ремонтів на водоканалі. Для мене результат – це вчасне тепло в оселі з прозорими тарифами замість невстановлених лічильників», - пояснила кандидатка.
Яна Зінкевич: Ми раді, що в нашій команді такі достойні люди, як Людмила Зубко

Також вона переконана, що комфортними мають бути усі райони міста, а не лише одна центральна вулиця. Потрібно зосередити зусилля на створенні реальних робочих місць замість «порожнього» індустріального парку, підтримувати тих, хто веде і розпочинає власну справу. Окремий пункт програми Зубко – боротьба з корупцією, адже усі видатки міського бюджету мають бути прозорими.

Також під час зустрічі Людмили Зубко і Яни Зінкевич з громадою обговорювались питання реновації застарілого житлового фонду, розвитку публічних просторів у віддалених районах міста, забезпечення закладів соціального захисту і підтримки ветеранів та сімей бійців АТО, а також першочергові кроки на посаді мера
Яна Зінкевич: Ми раді, що в нашій команді такі достойні люди, як Людмила Зубко

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:02
Шмигаль взяв участь у круглому столі міністерського рів ...
Вчора 16:27
БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 6, ...
Вчора 16:21
На Буковині детективи БЕБ повідомили про підозру співуч ...
Вчора 16:18
У Києві держслужбовці розтратили 1,2 млн грн бюджетних ...
Вчора 16:18
На Київщині прикордонники викрили злочинну схему з неза ...
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:11
Енергетична безпека України — один з ключових пріоритет ...
Вчора 16:09
Івано-Франківський національний медичний університет об ...
Вчора 16:07
Засуджено мешканця Одещини, який перейшов на бік ворога ...
Вчора 16:05
За розстріл цивільного авто під час окупації Київщини з ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення