Руслан Караван: Шлях від заробітчанина до успішного підприємця-благодійника і кандидата у депутати

18.10 11:25    
Руслан Караван: Шлях від заробітчанина до успішного підприємця-благодійника і кандидата у депутати

Останній тиждень передвиборчої кампанії. Кандидати продовжують завзято змагатися за голоси виборців. Хто як може. Розповідають про свої плани, звітують про попередні здобутки, з полотен бігбордів і сторінок глянцевих агіток намагаються переконати у власній успішності, ефективності, надійності. Традиційні складові виборчої агітації. Але є серед кандидатів у депутати і такі, хто і у цей період життя країни без зайвих емоцій, балачок, пафосу просто продовжує робити свою справу.

Руслан Володимирович Караван – громадський діяч, підприємець і також кандидат у депутати до обласної ради, балотується від політичної партії «Слуга народу». Руслан переконаний: «Свій професіоналізм та компетентність найкраще демонструвати завершеними справами та реалізованими проєктами! Саме тому я не буду нічого обіцяти, оскільки впевнений – варто діяти, а не роздавати порожні обіцянки».

«Ще з 16 років мені випала нагода працювати в країнах Європи. Зокрема, бачив, як живуть люди у Великій Британії, Данії, Польщі. Мене завжди засмучувало, що в країнах Європейського союзу так багато робітників з України. Неодноразово задавався питанням: «Чому ж за кордоном люди мають зовсім інший рівень життя, а наші українці, що володіють величезним потенціалом, талантами та працьовитістю, живуть зовсім не так, як того заслуговують?, — ділиться Руслан. – У 23 роки повернувся на Батьківщину, бо усвідомив, що наші розум та силу можна вкладати у розвиток України. Варто лише змінити системний підхід до цього. Так я відкрив свою справу у сфері обслуговування та ремонту автівок. Постійно працюючи у цьому напрямку, розвивав бізнес та створював нові робочі місця».
Так Руслан говорить про себе. А ще про нього багато розповідають його друзі, колеги, ті, кому він у житті допоміг.

В.о. старости с. Киріївка Тетяна Лінійчук: “Руслан з тих людей, які завжди готові прийти на допомогу. Наша футбольна команда завдяки йому має гарну форму. Та й організаційно надав допомогу у проведенні традиційного турніру з футболу, присвяченого пам’яті загиблого воїна АТО Василя Малянівського. Фінансово допоміг придбати костюми для артистів Будинку культури».

Старший фельдшер «Швидкої допомоги» Микола Пазич: «Співпрацюємо щодо ремонту автомобілів швидкої. Нещодавно відремонтував авто і надалі обіцяє допомагати. Дуже вдячні».
Руслан Караван: Шлях від заробітчанина до успішного підприємця-благодійника і кандидата у депутати

Вчитель-реабілітолог Тетяна Назаревська: «Багато куди зверталася за допомогою, але безрезультатно. Руслан вислухав, нічого не обіцяв, лише сказав, що постарається допомогти. І вже через місяць несподівано завітав до нашого інклюзивно-ресурсного центру з ноутбуком. Ви навіть не уявляєте, наскільки простіше стало виконувати свою роботу, зокрема, проводити комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини».

Завідувачка інфекційним відділенням Любарської ЦРЛ Лариса Коколюк: «У розпал пандемії коронавірусу Руслан допоміг відновити функціонування інфекційного відділення у Любарській ЦРЛ. Забезпечує медичний персонал засобами індивідуального захисту для недопущення інфікування на COVID - 19».

За останній рік, займаючи посаду помічника народного депутата та радника голови районної державної адміністрації, Руслан Караван зрозумів, що багато чого можна змінити на краще. Головне – не зупинятися на досягнутому, а впевнено крокувати вперед! Щоб рухатися вперед і прийняв рішення балотуватися кандидатом в депутати обласної ради від політичної партії «Слуга народу».
Руслан Караван: Шлях від заробітчанина до успішного підприємця-благодійника і кандидата у депутати

Бути гідним представником інтересів громади
«Пройшовши шлях від заробітчанина до підприємця, зрозумів, що наша країна і українці мають великий потенціал бути успішними, заможними, щасливими!, – акцентує Руслан, пояснюючи, чому прийняв рішення балотуватися в депутати обласної ради. – Я знаю проблематику області зсередини, адже я звичайний громадянин України, який бачить і прагне відновити і запровадити доступну медицину та якісну освіту, за рахунок потужних інвесторів – нові робочі місця, достойну заробітну плату і гідну пенсію.

Але також розумію, що без відповідних повноважень та підтримки однодумців, неможливо впливати на процеси розбудови та зміни країни на краще.

Йду в депутати, щоб чесно представляти інтереси громадськості на рівні області, вирішувати проблеми округу.

Докладу максимум зусиль, щоб з вашою підтримкою стати гідним представником інтересів громади!».
Руслан Караван: Шлях від заробітчанина до успішного підприємця-благодійника і кандидата у депутати

Руслан Караван: Шлях від заробітчанина до успішного підприємця-благодійника і кандидата у депутати

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення