У ПриватБанку житомирські діти презентували свої бізнес-проекти

30.11 09:34    
Підготувати власний бізнес-проект з кошторисом витрат, спрогнозувати прибутки, визначити цілі та конкретні кроки до їх реалізації і це все в 12-14 років. У рамках БізнесШколи ПриватБанку директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв провів заняття для юніорів.

Навідміно від першого заняття БізнесШколи, де юні банкіри отримують відповіді від тренера на питання “Де і коли з’явились перші банки? Який найбільш старий діючий банк у світі? З чого складаються доходи та витрати банку? Для чого державі потрібні банки? Які найбільш незвичні банки є у світі?”, на цьому занятті діти самі презентували підготовлені вдома бізнес-проекти.

Хтось хоче зайнятись приготуванням смачної їжі для шкільних їдалень, хтось хоче відкрити свою художню студію, запустити магазин дитячого одягу чи об’єднати всі мобільні додатки на своїй одній платформі - це все презентували діти в контексті теми “Презентація свого Стартапу”.
“Деякі проекти мене надзвичайно здивували. Я не міг повірити, що діти в 12-14 років можуть самі створити такі проекти і при цьому розуміють їх. З такими талантами і наполегливістю у нашої країни є майбутнє”, - зазначив Павло Макарєєв.
У ПриватБанку житомирські діти презентували свої бізнес-проекти

Директор Житомирського РУ ПриватБанку поділився з дітьми і своїм життєвим досвідом щодо навчання і досягання цілей та дав низку корисних порад юніорам, що їм потрібно робити вже зараз для втілення своїх мрій через 8-10 років.
Вже декілька сезонів поспіль заняття у БізнесШколі кардинально відрізняються від уроків у звичайних школах. Вони проходять у формі тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями, тестами.

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є карта ЮНІОРА, за допомогою якої студенти школи вивчають банківську систему, освоюють фінансові операції.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення